Ishtar.DMS
Alle documentatie gerelateerd aan het onderhoud, van werkorders tot facturen en garantiebewijzen, wordt beheerd in Ishtar.DMS. Dit zorgt voor een eenvoudige terugvindbaarheid en toegankelijkheid van documenten op basis van metadata zoals projectnaam, locatie, of type werkzaamheid.


Workflows kunnen worden ingezet om notificaties uit te sturen wanneer documenten moeten vernieuwd worden of onderhouden dienen te worden ingeplandParkings, vergaderzalen, laadpalen, deelfietsen, auto’s, flexdesk, etc. : Laat mensen toe zelf deze zelf te reserveren en hou alles bij in een duidelijke kalender.

Ishtar.Projects
Voor grotere renovaties of bouwprojecten maakt Ishtar.Projects het mogelijk om een gedetailleerd plan te ontwikkelen, inclusief schattingen van de werklast en de benodigde materialen. Taken en deadlines worden gedefinieerd en toegewezen, waardoor een gestructureerd overzicht ontstaat van het project van begin tot eind.

Toegangsbeheer en Beveiliging

Integreren met Azure Active Directory voor geavanceerd gebruikers- en toegangsbeheer.

Ishtar.Tasks
Wanneer een onderhoudsprobleem wordt geïdentificeerd binnen een gebouw, wordt dit vastgelegd in Ishtar.Tasks. Dit kan gaan om reparaties, schoonmaakwerkzaamheden of veiligheidscontroles. Elke taak wordt toegewezen aan de verantwoordelijke partij, compleet met alle benodigde details en deadlines.

Power BI
Integratie voor het creëren van dashboards en rapporten, alle data staat immers ter beschikking op de eigen Dataverse.

Portals en intranet (Coming soon)
Gebruik maken van Isthar.Site (intranet) en Ishtar.Portal (extranet) om informatieportalen te bouwen voor zowel klanten als medewerkers, verbetering van de communicatie en toegang tot informatie.