Document beheer en Samenwerking

Ishtar.DMS
Voor het beheren van documenten, met behulp van metadata in plaats van traditionele mappen, waardoor bestanden gemakkelijker terug te vinden zijn.

Team samenwerking
Gebruik maken van Microsoft Teams voor communicatie en samenwerking rond projecten, taken en documenten.

Project beheer

Ishtar.Projects Integratie
Voor grote renovaties op bouwprojecten maakt Ishtar.Proects het mogelijk een gedetaillerd plan te ontwikkelen, inclusief schatting van de werklast en benodigde materialen. Taken en deadlines worden gedefinieerd en toegewezen, waardoor een gestructureerd overzicht ontstaat van het pject van begin tot einde.

 

Taakbeheer

Ishtar.Tasks

Wanneer een onderhoudsprobleem wordt geïdentificeerd binnen een gebouw, wordt dit vastgelegd in Ishtar.Tasks. Dit kan gaan om reparaties, schoonmaakwerkzaamheden of veiligheidscontroles. Elke taak wordt toegewezen aan de verantwoordelijke partij, compleet met alle benodigde details en deadlines.

 

API-integraties

 

Verbinden met andere bedrijfssystemen en – applicaties om een naadloze datastroom en functionaliteit tussen systemen te bieden.

Reservaties

Ishtar.Reservations
Integratie voor het creëren van dashboards en rapporten, alle data staat immers ter beschikking op de eigen Dataverse.Parkings, vergaderzalen, laadpalen, deelfietsen, auto’s, flexdesk, etc. : Laat mensen toe zelf deze zelf te reserveren en hou alles bij in een duidelijke kalender.

Inzichten en
Rapportage

Power BI
Integratie voor het creëren van dashboards en rapporten, alle data staat immers ter beschikking op de eigen Dataverse.