Ishtar365 voor financiële dienstverlening

Ontdek de digitale sleutel tot klanttevredenheid en kennisoptimalisatie.

Haal het maximum uit je financiële kennis.

In de financiële dienstverleningssector creëren complexe regelgeving, vertrouwelijke gegevens en de noodzaak voor efficiënt project- en taakmanagement voor uitdagingen. Gelukkig zijn er voldoende innovaties die ervoor zorgen dat jouw bedrijf elke klant op zijn of haar wenken kan bedienen met excellente financiële dienstverlening.

Een van de grootste uitdagingen is het complexe documentbeheer. Financiële instellingen beheren een enorme hoeveelheid aan gevoelige data over klanten, transacties en bedrijfsfinancieën. Daarnaast vragen complexe, afhankelijke taken en regelgeving om automatisering en projectmanagement tools die de dagelijkse taakcoördinatie stroomlijnen.

Het digitaal antwoord op deze uitdagingen staat voor je klaar. Een tipje van de sluier? De digitalisering en centralisatie van data, documenten, processen en communicatie. Zo kan er telkens datagedreven ingespeeld worden op marktevoluties en klantbehoeften.

Naar uitmuntend financiëel beheer

Project Management

Gestroomlijnde projecten

Het beheren van projecten voor klanten verloopt veel soepeler met een project management tool, geïntegreerd in de digitale werkomgeving. Zo wordt informatie over projecten in een centraal overzicht verzameld, opgevolgd en kan er meteen bijgestuurd worden waar nodig. Zorgeloos beheer van projecten vormt de sleutel tot klantvertrouwen en interne tevredenheid.

Task Management

Optimale taakverdeling

Taakgericht indelen van processen is de ideale manier voor financiële instellingen om de organisatie en uitvoering van dagelijkse opdrachten te automatiseren en verbeteren. Deze werkwijze leidt immers tot een efficiëntere workflow, kwaliteitsvolle dienstverlening en verhoogde klanttevredenheid.

Document Management

Snelle & slimme cloudopslag

Het efficiënt beheren van jouw documenten doe je met een geïntegreerd document management systeem. Dat zorgt voor een veilige, gestructureerde en geautomatiseerde opslag van documenten in de cloud. De verhoogde toegankelijkheid laat bedrijven toe om sneller en slimmer beslissingen te maken. Het data-eigendom staat hen toe om processen blijvend te optimaliseren.

Digitaal comfort

Tevreden stakeholders

Het creëren van een digitale werkomgeving van gebruiksvriendelijke en datagedreven tools zorgt voor minder handmatig werk of fouten van werknemers. Gevolg? De interne stakeholders zijn tevreden en de externe stakeholders kunnen rekenen op betrouwbare diensten.

Eenvoudige integratie

Wat Ishtar365 uniek maakt, is de naadloze integratie tussen deze applicaties. Een document toegevoegd aan een taak in Ishtar.Tasks en gekoppeld aan een project in Ishtar.Projects, wordt automatisch opgeslagen in Ishtar.DMS. Dit zorgt voor een ongeëvenaarde efficiëntie en een foutloze documentstroom. 

Optimaliseer elk bedrijfsproces.

Ontdek het volledige pakket van Ishtar365 en creëer de volledig future-proof werkomgeving die al jouw ambities waarmaakt.

Blijf op de hoogte.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste inzichten & updates rond future-proof werken zo in je mailbox.