Ishtar_Tasks_Cube

Ishtar.Tasks

Efficiënt en doeltreffend taakbeheer.

Taakgericht denken is de toekomst.​

Prioriteiten toewijzen, deadlines instellen of checklists toevoegen? Automatiseer zelfs de meest complexe of afhankelijke taken met Ishtar.Tasks!

Wat je zeker mag verwachten in Ishtar.Tasks.

Approval flows

Approval flows in Ishtar.Tasks creëren een gestructureerd proces dat essentieel is voor het goedkeuren van taken en projecten. Gebruikers hebben de mogelijkheid om specifieke goedkeuringsstappen te configureren die doorlopen moeten worden voordat een taak officieel als voltooid wordt gemarkeerd.

Dit zorgt ervoor dat alle vereiste controles uitgevoerd worden, wat de naleving van interne richtlijnen en standaarden binnen projecten verhoogt.

Progress

Progress tracking in Ishtar.Tasks stelt gebruikers in staat om de voortgang van taken en projecten real-time te volgen.

Progress Tracking biedt een duidelijk overzicht van voltooide, lopende en geplande activiteiten, waardoor teamleden altijd up-to-date zijn en effectiever kunnen samenwerken en prioriteiten stellen.

tasks - progress
tasks - notifications

Notifications

Notifications in Ishtar.Tasks zorgen ervoor dat gebruikers direct op de hoogte worden gebracht van belangrijke updates en wijzigingen in taken en projecten.

Dit systeem verbetert de communicatie binnen teams door automatische meldingen te sturen bij het bereiken van mijlpalen of het vereisen van acties, wat helpt om projecten soepel en efficiënt te laten verlopen.

Dependencies

Het definiëren van afhankelijkheden tussen taken in Ishtar.Tasks is cruciaal voor het waarborgen van een effectieve planning en het stellen van prioriteiten binnen projecten. Dit systeem verzekert dat taken in een logische volgorde worden uitgevoerd, wat essentieel is om te voorkomen dat belangrijke stappen worden gemist. 

Bovendien draagt het zorgvuldig beheren van deze afhankelijkheden bij aan het verhogen van de efficiëntie en het stroomlijnen van de samenwerking binnen teams.

tasks - dependencies
tasks - checklists

Checklists

Checklists in Ishtar.Tasks laten gebruikers toe om duidelijke lijsten met actiepunten toe te voegen aan de gemaakte taken. Elk checklist-item kan worden gemarkeerd als voltooid, wat zichtbaarheid en transparantie binnen teams bevordert.

Deze checklists zijn aanpasbaar en direct gekoppeld aan specifieke taken, waardoor ze essentieel zijn voor efficiënt taakbeheer.

Subtasks

Subtasks in Ishtar.Tasks maken het mogelijk om complexe taken op te splitsen in kleinere, beheersbare onderdelen. Dit helpt gebruikers om gedetailleerde stappen en individuele verantwoordelijkheden binnen een groter project duidelijk te definiëren en te beheren. 

Door subtasks te gebruiken, kan een team efficiënter werken en de voortgang van elk onderdeel nauwkeurig volgen.

tasks - subtasks

Optimaliseer elk bedrijfsproces.

Ontdek het volledige pakket van Ishtar365 en creëer de volledig future-proof werkomgeving die al jouw ambities waarmaakt.

Blijf op de hoogte.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste inzichten & updates rond future-proof werken zo in je mailbox.