Ishtar365 voor de Communicatie

Stroomlijn interne- en externe communicatie, vergaderplanningen, feedbackloops en kennisdeling door
documenten en workflows te digitaliseren.

De perfecte bedrijfscommunicatie begint met digitale optimalisatie.

Voor de communicatieafdeling biedt Ishtar.Site, een intranetoplossing die aanpasbaar en configureerbaar is, uitstekende mogelijkheden om te voldoen aan hun specifieke behoeften. Dit platform kan ingezet worden voor interne communicatie, kennisdeling, en het bevorderen van de bedrijfscultuur.

Optimaliseer elke aspect

Eén platform om communicatie te vereenvoudigen.

Publiceer regelmatig nieuwsberichten en updates over het bedrijf om medewerkers op de hoogte te houden van belangrijke ontwikkelingen, mijlpalen, en successen.

Gebruik het platform voor het snel delen van belangrijke mededelingen met het gehele personeel of specifieke groepen medewerkers.

Stimuleer interactie en kennisuitwisseling tussen medewerkers door forums en discussieborden op te zetten rond specifieke onderwerpen of projecten.

Gebruik het intranet om medewerkers in de spotlight te zetten, bijvoorbeeld door successen te delen of medewerkers te erkennen voor hun bijdragen.

Deel een kalender met bedrijfsevenementen, trainingen en andere belangrijke data, zodat medewerkers makkelijk op de hoogte blijven en kunnen deelnemen.

Bied kanalen voor medewerkers om feedback te geven over verschillende onderwerpen, zoals werkomgeving, bedrijfsbeleid, en interne processen. Dit kan helpen bij het identificeren van verbeterpunten.

Voer regelmatig enquêtes en peilingen uit om de mening van medewerkers over diverse onderwerpen te peilen en betrekken bij besluitvormingsprocessen.

Eenvoudige integratie

Wat Ishtar365 uniek maakt, is de naadloze integratie in de bestaande werkomgeving van Microsoft én de functionele compatibiliteit van de verschillende applicaties. Een document toegevoegd aan een taak in Ishtar.Tasks en gekoppeld aan een project in Ishtar.Projects, wordt automatisch opgeslagen in Ishtar.DMS. Dit zorgt voor een ongeëvenaarde efficiëntie en een foutloze documentenstroom. 

Optimaliseer elk bedrijfsproces.

Ontdek het volledige pakket van Ishtar365 en creëer de volledig future-proof werkomgeving die al jouw ambities waarmaakt.

Blijf op de hoogte.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste inzichten & updates rond future-proof werken zo in je mailbox.