Ishtar365 voor QHSE

Verbeter kwaliteitsbeheer, gezondheid, veiligheid en milieuvoorschriften door het digitaliseren van controles, procedures en compliance-documentatie.

De perfecte QHSE-structuur begint met digitale optimalisatie.

De QHSE binnen een organisatie heeft nood aan verschillende toepassingen die documenten, projecten en taken naadloos op elkaar kan afstemmen.

Hierbij enkele sleutelfuncties van mogelijkheden binnen Ishtar365 die cruciaal van cruciaal belang zijn voor een QSHE-manager.

Optimaliseer elke schakel

Eén platform om QHSE te vereenvoudigen.

Toegang tot en beheer van QHSE-documentatie:

Een centrale repository voor alle QHSE-gerelateerde documenten, zoals beleid, procedures, handleidingen, en auditrapporten, die gemakkelijk toegankelijk zijn voor de relevante partijen. Dit samen met Versiebeheer en audit trails om ervoor te zorgen dat alleen de meest actuele documenten worden gebruikt en om de historiek van wijzigingen bij te houden.

 

Met als kers op de taart, metadata en zoekfunctionaliteiten om  snelle en efficiënte zoekmogelijkheden te creëren om documenten te vinden op basis van specifieke criteria, zoals projectnaam of documenttype, wat tijd bespaart en de efficiëntie verhoogt

Risicobeheer en overzicht van projectgerelateerde QHSE-taken.

Tools voor het beheren en beperken van risico’s binnen projecten, inclusief de mogelijkheid om risico’s te identificeren, te beoordelen en prioriteiten te stellen. En een duidelijk zicht op alle QHSE-taken binnen een project, inclusief deadlines, verantwoordelijkheden, en statusupdates.

Toewijzing en beheer van QHSE-taken.

Het toewijzen van taken aan individuen of teams, inclusief specifieke instructies, deadlines, en prioriteiten. Dit kan helpen bij het beheren van QHSE-activiteiten zoals inspecties, audits, en trainingen.

 

Bovendien zorgt het hanteren van gestandaardiseerde workflow- en goedkeuringsprocessen ervoor dat procedures zoals incidentrapportage en het uitvoeren van corrigerende maatregelen soepel verlopen, met automatische goedkeuringen en escalaties waar nodig.

Naadloze integratie tussen toepassingen en automatisering van workflows:

Automatische updates en gegevensuitwisseling tussen Ishtar.DMS, Ishtar.Projects, en Ishtar.Tasks om dubbel werk te voorkomen en efficiëntie te verhogen. Gecombineerd met het automatisch starten van processen, zoals het initiëren van een audit na afloop van een project of het updaten van documentatie na een wijziging in beleid.

Krijg een duidelijk overzicht van dat wat bij jou telt.

Alle data die in Ishtar365 wordt gegenereerd, wordt opgeslagen op de eigen Microsoft-tenant, namelijk Dataverse. Deze data kan dmv PowerBI worden aangesproken om de nodige dashboards in kaart te brengen.

Mobiele toegankelijkheid om op de hoogte te blijven met belangrijke notificaties en alerts.

Mobiel-compatiebel, zodat QHSE-managers en medewerkers toegang hebben tot belangrijke informatie en taken kunnen beheren, zelfs als ze niet op bureau zijn. Stel notificaties of alerts in om de gebruikers op de hoogte te houden van belangrijke deadlines, wijzigingen in documentatie, of nieuwe taken en acties die aandacht vereisen.

Eenvoudige integratie

Wat Ishtar365 uniek maakt, is de naadloze integratie in de bestaande werkomgeving van Microsoft én de functionele compabiliteit van de verschillende applicaties. Een document toegevoegd aan een taak in Ishtar.Tasks en gekoppeld aan een project in Ishtar.Projects, wordt automatisch opgeslagen in Ishtar.DMS. Dit zorgt voor een ongeëvenaarde efficiëntie en een foutloze documentstroom en dat over alle departementen heen.

Optimaliseer elk bedrijfsproces.

Ontdek het volledige pakket van Ishtar365 en creëer de volledig future-proof werkomgeving die al jouw ambities waarmaakt.

Blijf op de hoogte.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste inzichten & updates rond future-proof werken zo in je mailbox.