Ishtar365 voor IT & Facility

De Ishtar-suite pakt toegankelijkheids-, beheer-, compliance- en integratieproblemen aan met geavanceerde document-, project-, en taakbeheeroplossingen, inclusief beveiliging en gebruikerservaringsverbeteringen.

De perfecte IT-structuur begint bij digitale optimalisatie.

Het beheren van documenten, projecten, en taken efficiënter maken door het vervangen van traditionele mappen met een metadata-gedreven systeem in Ishtar.DMS en het verbeteren van de workflow met Ishtar.Projects en Ishtar.Tasks. 

Het adres van compliance, veiligheidsuitdagingen, en de noodzaak voor geïntegreerde datatoegang en rapportage wordt opgelost met Ishtar365, Azure Active Directory, Power BI, en API-integraties, terwijl de communicatie en informatieverspreiding naar klanten en medewerkers wordt geoptimaliseerd door Ishtar.Site en Ishtar.Portal.

Optimaliseer elke schakel

Eén platform om IT-en Facility management te vereenvoudigen.

Edit Content

Document beheer en Samenwerking

Ishtar.DMS
Voor het beheren van documenten, met behulp van metadata in plaats van traditionele mappen, waardoor bestanden gemakkelijker terug te vinden zijn.

Team samenwerking
Gebruik maken van Microsoft Teams voor communicatie en samenwerking rond projecten, taken en documenten.

Project- en
Taakbeheer

Ishtar.Projects Integratie
Beheren van IT-projecten, van planning tot uitvoering, inclusief workload- en resourcebeheer.


Ishtar.Tasks voor IT Worklfow
Inzetten voor het beheer  van dagelijkse taken, IT-ticketsysteem en het toewijzen van taken aan teamleden.

Compliance en Beveiliging

Data Governance
Gebruik maken van Ishtar365 om beleid en processen rond dataveiligheid en compliance te implementeren, vooral belangrijk binnen de GDPR-context.

Toegangsbeheer en Beveiliging
Integreren met Azure Active Directory voor geavanceerd gebruikers- en toegangsbeheer.

API-integraties

 

Verbinden met andere bedrijfssystemen en – applicaties om een naadloze datastroom en functionaliteit tussen systemen te bieden.

Inzichten en
Rapportage

Power BI
Integratie voor het creëren van dashboards en rapporten, alle data staat immers ter beschikking op de eigen Dataverse.

Klant- en Medewerkers ervaring

Portals en intranet (Coming soon)
Gebruik maken van Isthar.Site (intranet) en Ishtar.Portal (extranet) om informatieportalen te bouwen voor zowel klanten als medewerkers, verbetering van de communicatie en toegang tot informatie.

Edit Content

Documentbeheer

Ishtar.DMS
Alle documentatie gerelateerd aan het onderhoud, van werkorders tot facturen en garantiebewijzen, wordt beheerd in Ishtar.DMS. Dit zorgt voor een eenvoudige terugvindbaarheid en toegankelijkheid van documenten op basis van metadata zoals projectnaam, locatie, of type werkzaamheid.


Workflows kunnen worden ingezet om notificaties uit te sturen wanneer documenten moeten vernieuwd worden of onderhouden dienen te worden ingepland.

Reservaties

Ishtar.Reservaties
Parkings, vergaderzalen, laadpalen, deelfietsen, auto’s, flexdesk, etc. : Laat mensen toe zelf deze zelf te reserveren en hou alles bij in een duidelijke kalender.

Projectmanagement

Ishtar.Projects
Voor grotere renovaties of bouwprojecten maakt Ishtar.Projects het mogelijk om een gedetailleerd plan te ontwikkelen, inclusief schattingen van de werklast en de benodigde materialen. Taken en deadlines worden gedefinieerd en toegewezen, waardoor een gestructureerd overzicht ontstaat van het project van begin tot eind.

Toegangsbeheer en Beveiliging

Integreren met Azure Active Directory voor geavanceerd gebruikers- en toegangsbeheer.

Onderhouds
verzoeken

Ishtar.Tasks
Wanneer een onderhoudsprobleem wordt geïdentificeerd binnen een gebouw, wordt dit vastgelegd in Ishtar.Tasks. Dit kan gaan om reparaties, schoonmaakwerkzaamheden of veiligheidscontroles. Elke taak wordt toegewezen aan de verantwoordelijke partij, compleet met alle benodigde details en deadlines.

Inzichten en
Rapportage

Power BI
Integratie voor het creëren van dashboards en rapporten, alle data staat immers ter beschikking op de eigen Dataverse.

Eenvoudige integratie

Wat Ishtar365 uniek maakt, is de naadloze integratie in de bestaande werkomgeving van Microsoft én de functionele compabiliteit van de verschillende applicaties. Een document toegevoegd aan een taak in Ishtar.Tasks en gekoppeld aan een project in Ishtar.Projects, wordt automatisch opgeslagen in Ishtar.DMS. Dit zorgt voor een ongeëvenaarde efficiëntie en een foutloze documentstroom en dat over alle departementen heen.

Optimaliseer elk bedrijfsproces.

Ontdek het volledige pakket van Ishtar365 en creëer de volledig future-proof werkomgeving die al jouw ambities waarmaakt.

Blijf op de hoogte.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste inzichten & updates rond future-proof werken zo in je mailbox.