3D_Cubes_Ishtar_Shifts_Cube copy 2

Ishtar.DMS

Efficiënt en snel Document Management Systeem. Beheer jouw documenten moeiteloos.

Jouw slimme keuze voor documentbeheer.

Ishtar.DMS: Jouw slimme partner voor efficiënt en intelligent document management beheer dat bedrijven helpt bij het organiseren, beheren en volgen van documenten en informatie, met diverse automatisatie mogelijkheden.

Al Jouw documenten op één plaats.

Werk efficiënter

Snelheid is key. Ishtar.DMS hangt slimme tags aan elk document, zodat werknemers vliegensvlug het juiste document terugvinden.

Werk intelligenter

Ishtar.DMS verzekert de toekomst van Jouw bedrijf, aangezien het data verzamelt in een centraal gestructureerde en veilige cloud.

Werk productiever

Ishtar.DMS versterkt digitaal comfort via herkenbare en gebruiksvriendelijke functies. Dit verhoogt de tevredenheid en productiviteit van werknemers en externe stakeholders.

Intelligent Document Processing (IDP)

Als digitaal platform streven wij naar continue innovatie. We kunnen de snelle evoluties onder invloed van artificiële intelligentie dan ook niet negeren, zeker niet als het betrekking heeft op document management systemen. Daarom bereiden we Ishtar.DMS nu al voor op de implementatie van Intelligent Document Processing (IDP). Deze geavanceerde benadering van document processing brengt een nieuw niveau van efficiëntie en nauwkeurigheid, cruciaal voor de moderne bedrijfsvoering.
Document Management

Automatisering en Efficiëntie

Verbeter jouw document management met onze geavanceerde automatiseringstechnieken. Door het gebruik van IDP verminderen we handmatige verwerking en verhogen we de efficiëntie in alle aspecten van document processing.

Document Processing

Nauwkeurige Data Extractie

Ons DMS maakt gebruik van cutting-edge IDP-technologieën voor nauwkeurige data extractie. Door geavanceerde algoritmen en machine learning te gebruiken, zorgen we voor precisie in elk aspect van document beheer.

Cloud Opslag

Optimaal Documentbeheer

Haal het maximale uit jouw document beheer met onze cloudgebaseerde DMS-oplossingen. Profiteer van efficiënt documentbeheer, ondersteund door geavanceerde zoekfuncties en slimme archiveringsmethoden.

Optimaliseer elk bedrijfsproces.

Ontdek het volledige pakket van Ishtar365 en creëer de volledig future-proof werkomgeving die al jouw ambities waarmaakt.

Blijf op de hoogte.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste inzichten & updates rond future-proof werken zo in je mailbox.