Ishtar.dms

Ishtar.DMS

Efficiënt en snel Document Management Systeem. Beheer jouw documenten moeiteloos.

Jouw intelligente partner voor efficiënt document management.

Ishtar.DMS ondersteunt bedrijven bij het organiseren, beheren en monitoren van documenten en informatie.

Wij bieden geavanceerde mogelijkheden om uw workflow te automatiseren en optimaliseren.

Al jouw documenten op één plaats.

Documentopslag

De manier waarop een organisatie documenten opslaat, beïnvloedt direct de efficiëntie, beveiliging en effectiviteit van de documentmanagementprocessen.

Kies daarom voor een geoptimaliseerd documentbeheersysteem om jouw workflows te verbeteren en bedrijfsinformatie veilig te houden.

document management preview

Rechtenbeheer

Rechtenbeheer in een document management systeem (DMS) speelt een essentiële rol in het waarborgen van de beveiliging en integriteit van bedrijfsdocumentatie.

Metadata stelt beheerders in staat om gedetailleerde toegangsrechten toe te kennen aan verschillende gebruikers of groepen binnen de organisatie.

Verzeker de beveiliging van gevoelige informatie tegen onbevoegde toegang en ondersteun compliance met de regelgeving.

Met Ishtar.DMS kan je rechten toekennen tot op metadata-niveau.

Efficiënte documentprocessen

Efficiënte documentprocessen in een DMS zijn cruciaal voor het stroomlijnen van bedrijfsactiviteiten en het verhogen van de productiviteit binnen een organisatie.

Automatiseer routinetaken zoals documentinvoer, indexering en archivering met een goed ingericht DMS. Hiermee verminder jij drastisch de benodigde tijd voor documentbeheer.

Deze processen minimaliseren menselijke fouten en zorgen voor een consistente behandeling van documenten, wat bijdraagt aan een verbeterde data-integriteit en compliance.

document_cloud
document management notfications

Notificaties

Maak gebruik van metadata om een dynamisch notificatiesysteem in te stellen. Dit systeem is essentieel voor het beheer van documenten, keuringen en certificeringen.

Stel jouw notificaties in voor:

  • Naderen vervaldatum van kritieke documenten (certificaten, contracten, licenties, …)
  • Voorop ingestelde metadata
  • Opvolgen van recurrente processen (evaluatiegesprekken, analyses, …)


Ishtar.DMS zorgt ervoor dat geen enkel belangrijk document over het hoofd gezien wordt en dat alle noodzakelijke vernieuwingen of keuringen tijdig worden uitgevoerd.

Metadata

In een DMS speelt Metadata een essentiële rol bij het verbeteren van de toegankelijkheid en beheerbaarheid van documenten.

Metadata labelt specifieke eigenschappen over de opgeladen documenten zoals:

  • Auteur
  • Datum van creatie
  • Documenttype
  • Trefwoorden over de inhoud
  • Vervaldatum
  • Verantwoordelijke persoon

Dit stelt gebruikers in staat om documenten snel en nauwkeurig te categoriseren, te zoeken en op te halen, waardoor de efficiëntie van documentprocessen aanzienlijk toeneemt.

Document management system

Altijd en overal toegankelijk

Via de cloudgebaseerde opslag van documenten in Ishtar.DMS hebben gebruikers vanaf elke locatie en op elk moment van de dag toegang tot hun essentiële informatie. 

Medewerkers zijn hierdoor in staat om altijd en overal de nodige documenten te kunnen raadplegen en aanpassen. Wat zorgt voor de beste en meest up-to-date service.

Ishtar.DMS faciliteert naadloze samenwerking tussen teams door documenten gemakkelijk deelbaar en toegankelijk te maken voor collega’s, ongeacht verschillen in geografie of tijdzone.

Versiebeheer

Versiebeheer in Ishtar.DMS is een krachtige functie die ervoor zorgt dat gebruikers altijd toegang hebben tot de meest recente en actuele versies van documenten.

Ishtar.DMS registreert wijzigingen die aan documenten worden aangebracht, wie deze wijzigingen heeft gemaakt en wanneer, waardoor een volledige historiek van het document beschikbaar is.

Versiebeheer stelt teams in staat om effectief samen te werken aan projecten zonder het risico van gegevensverlies of conflicten tussen verschillende documentversies.

Onboarding tasks

Intelligent Document Processing (IDP)

Als digitaal platform streven wij naar continue innovatie. We kunnen de snelle evoluties onder invloed van artificiële intelligentie dan ook niet negeren, zeker niet als het betrekking heeft op document management systemen. Daarom bereiden we Ishtar.DMS nu al voor op de implementatie van Intelligent Document Processing (IDP)

Deze geavanceerde benadering van document processing brengt een nieuw niveau van efficiëntie en nauwkeurigheid, cruciaal voor de moderne bedrijfsvoering.

Document Management

Automatisering en efficiëntie

Verbeter jouw document management met onze geavanceerde automatiseringstechnieken. Door het gebruik van IDP verminderen we handmatige verwerking en verhogen we de efficiëntie in alle aspecten van document processing.

Document Processing

Nauwkeurige data-extractie

Ons DMS maakt gebruik van cutting-edge IDP-technologieën voor nauwkeurige data extractie. Door geavanceerde algoritmen en machine learning te gebruiken, zorgen we voor precisie in elk aspect van document beheer.

Cloud Opslag

Optimaal documentbeheer

Haal het maximale uit jouw document beheer met onze cloudgebaseerde DMS-oplossingen. Profiteer van efficiënt documentbeheer, ondersteund door geavanceerde zoekfuncties en slimme archiveringsmethoden.

Optimaliseer elk bedrijfsproces.

Ontdek het volledige pakket van Ishtar365 en creëer de volledig future-proof werkomgeving die al jouw ambities waarmaakt.

Blijf op de hoogte.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste inzichten & updates rond future-proof werken zo in je mailbox.