3D_Cubes_Ishtar_Shifts_Cube copy 2

Ishtar.DMS

Efficiënt en snel Document Management Systeem. Beheer jouw documenten moeiteloos.

Ishtar.DMS: jouw slimme keuze voor documentbeheer.

Jouw intelligente partner voor efficiënt documentbeheer. Ishtar.DMS ondersteunt bedrijven bij het organiseren, beheren en monitoren van documenten en informatie.

Wij bieden geavanceerde automatiseringsmogelijkheden om uw workflow te optimaliseren.

Al jouw documenten op één plaats.

Documentopslag

De manier waarop een organisatie documenten opslaat, heeft een grote invloed op de efficiëntie, beveiliging en algehele effectiviteit van haar documentmanagementprocessen.

Goed beheerde documentopslag is daarom essentieel voor elk modern bedrijf.

Rechtenbeheer

Rechtenbeheer in een documentmanagementsysteem (DMS) speelt een essentiële rol in het waarborgen van de beveiliging en integriteit van bedrijfsdocumentatie.

Het stelt beheerders in staat om gedetailleerde toegangsrechten toe te kennen aan verschillende gebruikers of groepen binnen de organisatie.

Dit helpt niet alleen om gevoelige informatie te beschermen tegen onbevoegde toegang, maar ondersteunt ook compliance met regelgeving door te zorgen dat alleen geautoriseerde personen toegang hebben tot bepaalde data.

Met Ishtar.DMS kan je rechten toekennen tot op metadata-niveau

Efficiënte documentprocessen

Efficiënte documentprocessen in een DMS zijn cruciaal voor het stroomlijnen van bedrijfsactiviteiten en het verhogen van de productiviteit binnen een organisatie.

Een goed ingericht DMS automatiseert routinetaken zoals documentinvoer, indexering en archivering, waardoor de benodigde tijd voor documentbeheer drastisch wordt verminderd.

Deze processen minimaliseren menselijke fouten en zorgen voor een consistente behandeling van documenten, wat bijdraagt aan een verbeterde data-integriteit en compliance.

Ishtar.Time overview

Notificaties

Maak gebruik van jouw metadata om een dynamisch notificatiesysteem in te stellen. Dit systeem is essentieel voor het beheer van documenten, keuringen en certificeringen.

Met behulp van metadata kunnen gebruikers specifieke eigenschappen van documenten labelen, zoals vervaldatum, documenttype en de verantwoordelijke persoon.

Het systeem is zo geprogrammeerd dat automatische waarschuwingen verstuurd worden wanneer kritieke documenten zoals veiligheidscertificaten, contracten of licenties hun vervaldatum naderen.

Dit zorgt ervoor dat geen enkel belangrijk document over het hoofd wordt gezien en dat alle noodzakelijke vernieuwingen of keuringen tijdig worden uitgevoerd.

Metadata

Metadata in een DMS speelt een essentiële rol bij het verbeteren van de toegankelijkheid en beheerbaarheid van documenten.

Metadata zijn gegevens die informatie verschaffen over de opgeladen documenten, zoals de auteur, datum van creatie, documenttype, en trefwoorden die de inhoud beschrijven.

Dit stelt gebruikers in staat om documenten snel en nauwkeurig te categoriseren, te zoeken en te retrieven, waardoor de efficiëntie van documentprocessen aanzienlijk toeneemt.

Document management system

Altijd en overal toegankelijk

Ishtar.DMS maakt documenten toegankelijk via cloudgebaseerde opslag, waardoor gebruikers vanaf elke locatie en op elk moment toegang hebben tot essentiële informatie.

Dit stelt medewerkers in staat om altijd en overal de nodige documenten te kunnen raadplegen en aanpassen. Wat ervoor zorgt dat de beste en meest up to date service kan geleverd worden.

Daarnaast faciliteert Ishtar.DMS naadloze samenwerking tussen teams door documenten gemakkelijk deelbaar en toegankelijk te maken voor collega’s, ongeacht geografische of tijdzoneverschillen.

Versiebeheer

Versiebeheer in Ishtar.DMS is een krachtige functie die ervoor zorgt dat gebruikers altijd toegang hebben tot de meest actuele en eerdere versies van documenten.

Deze functionaliteit registreert wijzigingen die aan documenten worden aangebracht, wie deze wijzigingen heeft gemaakt en wanneer, waardoor een volledige historiek van het document beschikbaar is.

Versiebeheer stelt teams in staat om effectief samen te werken aan projecten zonder het risico van gegevensverlies of conflicten tussen verschillende documentversies.

Onboarding tasks

Intelligent Document Processing (IDP)

Als digitaal platform streven wij naar continue innovatie. We kunnen de snelle evoluties onder invloed van artificiële intelligentie dan ook niet negeren, zeker niet als het betrekking heeft op document management systemen. Daarom bereiden we Ishtar.DMS nu al voor op de implementatie van Intelligent Document Processing (IDP). Deze geavanceerde benadering van document processing brengt een nieuw niveau van efficiëntie en nauwkeurigheid, cruciaal voor de moderne bedrijfsvoering.
Document Management

Automatisering en Efficiëntie

Verbeter jouw document management met onze geavanceerde automatiseringstechnieken. Door het gebruik van IDP verminderen we handmatige verwerking en verhogen we de efficiëntie in alle aspecten van document processing.

Document Processing

Nauwkeurige Data Extractie

Ons DMS maakt gebruik van cutting-edge IDP-technologieën voor nauwkeurige data extractie. Door geavanceerde algoritmen en machine learning te gebruiken, zorgen we voor precisie in elk aspect van document beheer.

Cloud Opslag

Optimaal Documentbeheer

Haal het maximale uit jouw document beheer met onze cloudgebaseerde DMS-oplossingen. Profiteer van efficiënt documentbeheer, ondersteund door geavanceerde zoekfuncties en slimme archiveringsmethoden.

Optimaliseer elk bedrijfsproces.

Ontdek het volledige pakket van Ishtar365 en creëer de volledig future-proof werkomgeving die al jouw ambities waarmaakt.

Blijf op de hoogte.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste inzichten & updates rond future-proof werken zo in je mailbox.