3D_Cubes_Ishtar_Shifts_Cube copy

Ishtar.Projects

Ervaar zorgenvrij project management

Stroomlijn projecten future-proof.

Projecten structureren, documenten beheren, budget bepalen, taken toewijzen of nieuwe inzichten verzamelen? Met Ishtar.Projects wordt dit echt kinderspel.

All-in-1 projectbeheer

Functionele samenwerking van applicaties

Werken met Ishtar.Projects? Dat is naast structureren van projecten, ook genieten van intelligent document management systeem en efficiënt taakbeheer.

De connectie van Ishtar.Projects met Ishtar.DMS en Ishtar.Tasks, zorgt voor een hyperefficiënte en allesomvattende benadering van project management.

De voordelen:

Overzicht in één oogopslag.

Krijg nieuwe inzichten dankzij de snelle en duidelijke weergave van alle lopende projecten.

Dankzij het overzichtelijke projectdashboard en een Gantt-diagram, hebt u steeds een visueel overzicht van projecttijdlijnen, mijlpalen en blijft u op de hoogte van de meest actuele status van elk project.

Creëer de optimale workflow

Via Ishtar.Projects kan u specifieke taken koppelen aan lopende projecten. De integratie van taken binnen de context van grotere projecten verzekert een naadloze workflow die leidt tot het behalen van tijdsgebonden doelstellingen. Verbinding met andere Ishtar365 applicaties zorgt voor de holistische projectbenadering en biedt zo het cruciale voordeel van synergie tussen verschillende bedrijfsfuncties.

De perfecte toewijzing van middelen.

Elke taak van elk subproject vereist een bepaalde skillset en verantwoordelijkheden van medewerkers, een vastgelegd budget en documentatie. Met de project management tools van Ishtar365 beheer je al deze facetten.

  • Management: delegeer duidelijke verantwoordelijkheden en taken
  • Planning: monitor beschikbaarheden en vermijdt overbelasting.
  • Datadriven: Centraliseer alle projectgerelateerde documenten voor teamleden.
  • Samenwerking: real-time communicatie dankzij MS Teams integratie.
  • Efficiëntie: versnel de projectinrichting met vooraf ingestelde templates.

Samenwerken

Apps van Ishtar365 worden functioneel geïntegreerd in de bestaande werkomgeving. Zo wordt alle communicatie over projecten gecentraliseerd in Microsoft Teams.
Teams

Doelgericht werken

Ishtar.Projects bestaat uit efficiënte samenwerkingstools, wat doelgericht teamwork bevordert.
Dashboard

Datadriven werken

De centraal opgeslagen data zorgen voor inzichten over hoe het bedrijf optimaal functioneert. Zo kan er snel en juist beslist worden.

Optimaliseer elk bedrijfsproces.

Ontdek het volledige pakket van Ishtar365 en creëer de volledig future-proof werkomgeving die al jouw ambities waarmaakt.

Blijf op de hoogte.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste inzichten & updates rond future-proof werken zo in je mailbox.