Ishtar365 voor Facility

De Ishtar-Suite optimaliseert het beheer van facilitaire processen door één geïntegreerd platform aan te bieden voor efficiënte taakcoördinatie, projectplanning en documentbeheer, allemaal verbonden via slimme metadata.

Gestroomlijnde Facility begint bij digitale optimalisatie.

Het beheren van documenten door het vervangen van traditionele mappen met een metadata-gedreven systeem in Ishtar.DMS

Projecten, en taken efficiënter laten verlopen door het verbeteren van de workflow met Ishtar.Projects en Ishtar.Tasks

 

Optimaliseer elke schakel

Eén platform om Facility te vereenvoudigen.

Document beheer en Samenwerking

Ishtar.DMS
Voor het beheren van documenten, met behulp van metadata in plaats van traditionele mappen, waardoor bestanden gemakkelijker terug te vinden zijn.

Team samenwerking
Gebruik maken van Microsoft Teams voor communicatie en samenwerking rond projecten, taken en documenten.

Project beheer

 

Ishtar.Projects Integratie
Voor grote renovaties op bouwprojecten maakt Ishtar.Proects het mogelijk een gedetaillerd plan te ontwikkelen, inclusief schatting van de werklast en benodigde materialen. Taken en deadlines worden gedefinieerd en toegewezen, waardoor een gestructureerd overzicht ontstaat van het pject van begin tot einde.

 

Taakbeheer

 

Ishtar.Tasks

Wanneer een onderhoudsprobleem wordt geïdentificeerd binnen een gebouw, wordt dit vastgelegd in Ishtar.Tasks. Dit kan gaan om reparaties, schoonmaakwerkzaamheden of veiligheidscontroles. Elke taak wordt toegewezen aan de verantwoordelijke partij, compleet met alle benodigde details en deadlines.

 

API-integraties

 

Verbinden met andere bedrijfssystemen en – applicaties om een naadloze datastroom en functionaliteit tussen systemen te bieden.

Reservaties

Ishtar.Reservations
Integratie voor het creëren van dashboards en rapporten, alle data staat immers ter beschikking op de eigen Dataverse. Parkings, vergaderzalen, laadpalen, deelfietsen, auto’s, flexdesk, etc.: Laat mensen toe zelf deze zelf te reserveren en hou alles bij in een duidelijke kalender.

Inzichten en
Rapportage

Power BI
Integratie voor het creëren van dashboards en rapporten, alle data staat immers ter beschikking op de eigen Dataverse.

Eenvoudige integratie

Wat Ishtar365 uniek maakt, is de naadloze integratie in de bestaande werkomgeving van Microsoft én de functionele compabiliteit van de verschillende applicaties. Een document toegevoegd aan een taak in Ishtar.Tasks en gekoppeld aan een project in Ishtar.Projects, wordt automatisch opgeslagen in Ishtar.DMS. Dit zorgt voor een ongeëvenaarde efficiëntie en een foutloze documentstroom en dat over alle departementen heen.

Optimaliseer elk bedrijfsproces.

Ontdek het volledige pakket van Ishtar365 en creëer de volledig future-proof werkomgeving die al jouw ambities waarmaakt.

Blijf op de hoogte.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste inzichten & updates rond future-proof werken zo in je mailbox.