Mysteryshoppen met Ishtar365

Mystery shoppers moeten efficiënt omgaan met tijd, nauwkeurig rapporteren, goed getraind zijn en repetitieve taken consistent uitvoeren. Ishtar365 biedt uitgebreide ondersteuning met tools voor planning, tijdbeheer, training en documentatie. Deze tools helpen mystery shoppers om hun werk effectief en kwalitatief hoogstaand uit te voeren.

Heeft uw bedrijf inzicht in de werkelijke klantbeleving?

Mystery shopping is een waardevolle methode voor bedrijven om hun klantbeleving en operationele prestaties te evalueren. Het vergt nauwkeurige planning, tijdmanagement en gedetailleerde rapportering van de shoppers. Met de juiste tools en ondersteuning kan mystery shopping efficiënter en effectiever worden uitgevoerd, wat leidt tot waardevolle inzichten voor de organisatie.

Time management

Shoppers moeten vaak een strak schema volgen om meerdere winkels of locaties te bezoeken binnen een beperkte tijd. Dit vergt goede plannings- en tijdmanagementvaardigheden.

Aanpak in Ishtar365:

  • Ishtar.Time: Beheert de planning van mystery shoppers door bezoeken nauwkeurig in te plannen en tijdregistratie bij te houden.
  • Ishtar.Resource: Verzorgt de toewijzing van resources en biedt een overzicht van de beschikbaarheid van mystery shoppers, zodat taken optimaal kunnen worden gepland.
mysteryshopper-1
mysteryshoppper-2

Nauwkeurige rapportering

Na het bezoek moet de mystery shopper een gedetailleerd en nauwkeurig rapport invullen. Dit kan tijdrovend zijn en vereist aandacht voor detail om ervoor te zorgen dat alle relevante informatie correct wordt vastgelegd.

Aanpak in Ishtar365: 

  • Ishtar.Tasks: Maak template taken -checklists voor rapporten om ervoor te zorgen dat alle relevante informatie wordt vastgelegd.
  • Ishtar.DMS: Slaat rapporten en documenten automatisch op met relevante metadata, zodat ze gemakkelijk terug te vinden zijn. Geen gedoe meer met zoeken naar documentatie of tijdverlies bij het opslaan van deze data.

Training en kennis

Mystery shoppers moeten goed getraind zijn en een grondig begrip hebben van de criteria waarop ze moeten letten. Dit betekent dat ze vaak moeten bijblijven met training en updates van de opdrachtgevers.

Aanpak in Ishtar365:

  • Ishtar.Tasks: Verzorgt trainingen en bijscholingscursussen, inclusief toegang tot de laatste updates en criteria.
  • Ishtar.DMS: Opslag van trainingsmaterialen en handleidingen met relevante metadata voor gemakkelijke toegang. 

Repetitieve taken

Het kan soms eentonig worden om dezelfde taken en vragen te herhalen in verschillende winkels. Dit vereist geduld en toewijding van de mystery shopper om ervoor te zorgen dat elke evaluatie consistent en van hoge kwaliteit blijft. 

Aanpak in Ishtar365: 

  • Ishtar.Tasks: Automatiseert het creëren en toewijzen van repetitieve taken met behulp van templates en standaardchecklists. 
  • Ishtar.Projects: Beheert projecten en taken op een gestructureerde manier om consistentie en hoge kwaliteit te waarborgen. 

Conclusie

Het is belangrijk dat een mystery shopper efficiënt met zijn tijd omgaat, nauwkeurig rapporteert, goed getraind is en repetitieve taken consistent uitvoert. Ishtar365 biedt uitgebreide ondersteuning met tools voor planning, tijdbeheer, training en documentatie. Deze tools helpen mystery shoppers om hun werk efficiënt en kwalitatief hoogstaand uit te voeren.

Blijf op de hoogte.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste inzichten & updates rond future-proof werken zo in je mailbox.

SCHRIJF JIJ JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF?

Wees als eerste op de hoogte van nieuwe functies, publicaties en inzichten via onze nieuwsbrief.