Hoe Ishtar365 jouw business een boost geeft.

Ontdek de kracht van automatisering met Ishtar365 en geef jouw business een ongekende boost!

Benieuwd hoe de applicaties van Ishtar365 jou helpen om processen te versnellen en te vereenvoudigen? In deze blog deelt Alexander Beyens, specialist bij Ishtar365, praktische inzichten over onze slimme oplossingen, het voordeel van visuele concepten en de kracht van snelle implementatie.

Slimme oplossingen voor interne processen.

Laat ik beginnen met een praktisch voorbeeld. Stel je een bedrijf voor dat nog handmatig de urenregistratie van werknemers bijhoudt.

Medewerkers schrijven hun gewerkte uren op papier en bezorgen dit aan de facturatie-afdeling. Deze uren worden daarna ingeput in het ERP op de juiste projecten om daarna tot facturatie te kunnen overgaan.

Dit proces zorgt niet alleen voor vertragingen, maar vergroot ook de kans op fouten.
Formulieren kunnen kwijtraken, onleesbaar zijn of onjuist worden overgetypt.

Met Ishtar365 kun je al deze stappen eenvoudig automatiseren. Medewerkers kunnen hun uren digitaal invoeren via Ishtar.Time, dat rechtstreeks synchroniseert via een API naar het ERP. Hierdoor verhoogt de efficiëntie en verkleint de kans op fouten aanzienlijk.

Blog Ishtar365 BYB 2.1
Ishtar_Resource mockup

Het management vlot meekrijgen dankzij visuele concepten

Hoe indrukwekkend de dingen ook zijn die ontwikkelaars neerzetten, jij als IT-manager moet het management nog wel meekrijgen. Met eentjes en nulletjes ga je dat niet redden, daar moet je iets meer voor meebrengen.

Het visuele aspect van Ishtar365 is overzichtelijk, aantrekkelijk en klaar om deze aan het management te presenteren. De functionaliteiten zijn direct zichtbaar en je kan zelf tonen hoe de applicatie werkt. Wat ervoor zorgt dat je de business sneller meekrijgt en een draagvlak creeërt voor veranderingen.

Een echte win-win situatie!

Snellere implementatie, snellere resultaten

Wat de business ook heel gelukkig maakt, zijn snelle resultaten. Met lshtar365 is de tijd van implementatie veel korter dan low-code of custom development dankzij de instapklare applicaties en modulaire aanpak door de functionele procesautomatisering. Geen tijd moeten besteden aan coderen betekent meer tijd voor innovatie en het snel kunnen inspringen op veranderingen in de markt of binnen je bedrijf. Je kunt zelfs voorsprong nemen op jouw concurrenten. Een strategisch voordeel dat je met een traditionele aanpak nooit kunt behalen!

 

Innoveren op jouw tempo

De overstap naar Ishtar365 brengt ongetwijfeld veranderingen met zich mee voor jouw rol, maar wees gerust: de kracht van het platform ligt juist in de mogelijkheid om op jouw eigen tempo innovatief te zijn. De overstap op Ishtar365 vermindert niet alleen het risico op fouten, maar vergroot ook de kans op succes.

cloud voordelen

Nieuwsgierig wat het Ishtar365-platform voor jouw organisatie kan betekenen?​

Onze experts helpen je graag bij het beantwoorden van deze vraag. Dit doen we veelal door middel van een productdemo en een opvolgende bedrijfsworkshop waarbij we samen met jouw experts je huidige IT-landschap en bedrijfsprocessen in kaart brengen. Vanuit jouw visie en (IT-) strategie kijken we naar de toegevoegde waarde van het Ishtar365 platform.

De uitkomst van deze workshops is een vrijblijvend advies dat demonstreert hoe je verantwoord legacy-software vervangt door moderne en toekomstbestendige IT-oplossingen. Ontdek de kracht van automatisering met Ishtar365 en geef jouw business een ongekende boost!

Blijf op de hoogte.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste inzichten & updates rond future-proof werken zo in je mailbox.