Ishtar365 voor juridische dienst verlening

Laat het recht zegevieren met de kracht van digitale uitmuntendheid.

Een juridische strijd win je met een digitale partner.

In de juridische dienstverleningssector is het effectief beheer van uitgebreide juridische documentatie en het coördineren van zaken, cliënten en projecten complex, maar van cruciaal belang in het behalen van het gewenste juridisch oordeel. Daarnaast heeft ook de zorgvuldige naleving van regel- en wetgeving tijdens een juridische procedure een sterke invloed op het dagelijks takenpakket van een juridisch werknemer.

Daarom tonen we graag hoe de implementatie van een digitaal platform bestaande uit compatibele bedrijfssoftware een onmisbaar hulpmiddel is voor de juridische dienstverlening van vandaag en morgen. Alles start vanuit de automatisering van processen, een centrale cloudstructuur van documenten en efficiënte communicatietools.

Digitale tools bieden nieuwe kansen om de naleving van juridische normen te waarborgen en de vertrouwelijke band met cliënten te verstevigen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de positieve invloed op de interne werking en tevredenheid van werknemers…

Win het digitale proces!

Project Management

Digitale projectoptimalisatie

Een digitale werkplek wordt gebruikt voor het beheren van juridische zaken en interne projecten. Dit zorgt voor een duidelijk overzicht van alle lopende zaken, deadlines en betrokken partijen, wat bijdraagt aan een efficiënte zaakvoering. Als ook resulteert dit in een gestroomlijnd beheer van juridische zaken en projecten, wat bijdraagt aan de succesvolle en tijdige afhandeling van zaken.

Task Management

Streef naar absolute efficiëntie

Door een digitaal platform in te zetten, verbeteren juridische dienstverleners de organisatie en uitvoering van juridische taken. Dit leidt tot een efficiëntere workflow en verhoogde productiviteit. Als ook verbeteren juridische dienstverleners de coördinatie en uitvoering van taken, wat resulteert in betere operationele efficiëntie en klanttevredenheid.

Document Management

De allerbeste datakwaliteit

Digitalisering van de documentatie en processen, in combinatie met een centrale cloudstructuur, helpt dankzij automatisering bij het naleven van juridische normen en het efficiënt beheren van cliëntgegevens. Zo wordt er steeds op de correcte manier omgesprongen met vertrouwelijke documenten of cruciale bewijsstukken, wat essentieel is voor het behoud van integriteit en cliëntvertrouwen.

Digitaal comfort & customer excellence

Tevreden stakeholders

Het creëren van een digitale werkomgeving van gebruiksvriendelijke en datagedreven tools zorgt voor minder handmatig werk of fouten van werknemers. Gevolg? De interne stakeholders zijn tevreden en de externe stakeholders kunnen rekenen op betrouwbare diensten.

Eenvoudige integratie

Wat Ishtar365 uniek maakt, is de naadloze integratie tussen deze applicaties. Een document toegevoegd aan een taak in Ishtar.Tasks en gekoppeld aan een project in Ishtar.Projects, wordt automatisch opgeslagen in Ishtar.DMS. Dit zorgt voor een ongeëvenaarde efficiëntie en een foutloze documentstroom. 

Optimaliseer elk bedrijfsproces.

Ontdek het volledige pakket van Ishtar365 en creëer de volledig future-proof werkomgeving die al jouw ambities waarmaakt.

Blijf op de hoogte.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste inzichten & updates rond future-proof werken zo in je mailbox.