Ishtar365 voor Legal

Vereenvoudig het beheer van juridische documenten, compliance, en samenwerking binnen de organisatie met Ishtar365.

De perfecte Legal-procedure begint bij digitale optimalisatie.

Door de digitalisering van contractbeheer, gecombineerd met projectmatige organisatie en efficiënt risicomanagement. Via Ishtar.Projects en Ishtar.Tasks, wordt het beheer van juridische documenten, compliance, en samenwerking binnen de organisatie aanzienlijk gestroomlijnd.

Optimaliseer elk aspect

Eén platform om jouw Legal departement te vereenvoudigen.

Contractopslag
Bewaar alle juridische documenten, inclusief contracten, overeenkomsten en licenties, met gemakkelijke toegang en zoekfuncties op basis van metadata.

Versiebeheer en audtittrails
Houd wijzigingen in juridische documenten bij voor audits en compliance-doeleinden.

Beheer van juridische zaken
Organiseer juridische zaken als projecten, met taken, deadlines en documentatie gekoppeld aan elke zaak.

Samenwerking
Faciliteer samenwerking binnen het juridische team en met andere afdelingen voor het delen van documenten en informatie.

Regelgevingsupdates
Houd wijzigingen in wet- en regelgeving bij en wijs taken toe voor de implementatie van benodigde aanpassingen in beleid en procedures.

Riscobeoordelingen
Beheer risicobeoordelingsprocessen, inclusief het toewijzen van taken voor het voorkomen van geïdentificeerde risico’s.

Eenvoudige integratie

Wat Ishtar365 uniek maakt, is de naadloze integratie in de bestaande werkomgeving van Microsoft én de functionele compabiliteit van de verschillende applicaties. Een document toegevoegd aan een taak in Ishtar.Tasks en gekoppeld aan een project in Ishtar.Projects, wordt automatisch opgeslagen in Ishtar.DMS. Dit zorgt voor een ongeëvenaarde efficiëntie en een foutloze documentstroom en dat over alle departementen heen.

Optimaliseer elk bedrijfsproces.

Ontdek het volledige pakket van Ishtar365 en creëer de volledig future-proof werkomgeving die al jouw ambities waarmaakt.

Blijf op de hoogte.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste inzichten & updates rond future-proof werken zo in je mailbox.