Ishtar365 voor Research & Development

Innovatie, Productontwikkeling en onderzoeksprojecten efficiënt beheren zijn een ware uitdaging van de afdeling van Research en Development.

Het ideale R&D-programma begint met digitale optimalisatie.

In de dynamische wereld van technologische vooruitgang speelt de afdeling Research & Development een sleutelrol in het streven naar innovatie. Het efficiënt beheren van innovatie, productontwikkeling en onderzoeksprojecten is een essentiële uitdaging. Door strategische planning en operationele uitvoering te combineren, kunnen R&D-teams deze obstakels overwinnen, wat cruciaal is voor de groei en het succes van de organisatie. Zo blijft de R&D-afdeling de drijvende kracht achter vernieuwing.

Optimaliseer elk aspect

Eén platform om Research & Development te vereenvoudigen.

Beheer van onderzoeksdocumentatie
Een centrale repository voor alle R&D-gerelateerde documenten, zoals onderzoeksrapporten, productontwerpen, en testresultaten, die gemakkelijk toegankelijk zijn voor relevante partijen.

Intellectueel eigendomsbeheer
Veilige opslag en beheer van patenten, licenties, en andere intellectuele eigendomsdocumenten met passende toegangscontroles.
​Versiebeheer: Om ervoor te zorgen dat teams altijd werken met de meest actuele versies van documenten en ontwerpen.

Beheer van R&D-projecten
Tools voor het plannen, uitvoeren, en monitoren van R&D-projecten, inclusief tijdlijnen, mijlpalen, en resourceallocatie.

Samenwerking en communicatie
Functionaliteiten die teamleden in staat stellen om samen te werken, informatie uit te wisselen, en de voortgang van projecten te bespreken.

Toewijzing van onderzoekstaken
 Het toewijzen van specifieke onderzoeks- en ontwikkelingstaken aan individuen of teams, met details over verwachtingen, deadlines, en prioriteiten.

​Experimenten en testbeheer
Beheer van taken gerelateerd aan het uitvoeren van experimenten, prototyping en producttesten, inclusief het vastleggen van resultaten en bevindingen.

Data-integratie
Integratie met externe databases en onderzoekstools voor het verzamelen en analyseren van onderzoeksgegevens.

Automatisering van processen
Automatisering van terugkerende taken, zoals het updaten van projectstatussen of het genereren van rapporten, om efficiëntie te verhogen.

Alle data die in Ishtar365 wordt gegenereerd, wordt opgeslagen op de eigen Microsoft-tenant, namelijk Dataverse. Deze data kan dmv PowerBI worden aangesproken om de nodige dashboards in kaart te brengen.

Een platform voor het delen van onderzoeksbevindingen, best practices, en innovatie-ideeën binnen de organisatie.

Functionaliteiten voor het indienen, beoordelen, en selecteren van nieuwe ideeën die kunnen leiden tot R&D-projecten.

Eenvoudige integratie

Wat Ishtar365 uniek maakt, is de naadloze integratie in de bestaande werkomgeving van Microsoft én de functionele compatibiliteit van de verschillende applicaties. Een document toegevoegd aan een taak in Ishtar.Tasks en gekoppeld aan een project in Ishtar.Projects, wordt automatisch opgeslagen in Ishtar.DMS. Dit zorgt voor een ongeëvenaarde efficiëntie en een foutloze documentenstroom. 

Optimaliseer elk bedrijfsproces.

Ontdek het volledige pakket van Ishtar365 en creëer de volledig future-proof werkomgeving die al jouw ambities waarmaakt.

Blijf op de hoogte.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste inzichten & updates rond future-proof werken zo in je mailbox.