Ishtar.Resource-logo

Ishtar.Resource

Weet steeds exact wat projecten nodig hebben.

Het belang van Resource planning.

Plan resources in op projecten, taken en hou de controle. Laat je team beter en slimmer samenwerken door steeds de juiste keuzes te maken.​
Ishtar.Resource-overview

Voordelen van resourceplanning

De implementatie van resourceplanning voor het inplannen en opvolgen van taken, projecten en budgetten brengt veel voordelen met zich mee:

Ishtar.Resource

Houd eenvoudig het overzicht van je projecten en budgetten met Ishtar.Resource. Zie in één oogopslag de status van lopende projecten en het resterende budget.

Dankzij de integratie met Ishtar.Tasks, Ishtar.Projects en Ishtar.Time heb jij het verloop van de projecten binnen jouw bedrijf volledig in de hand.

Beheer in jouw persoonlijke view de toewijzing van werkuren en machines voor al jouw projecten.

Configureer eenvoudig alle afhankelijke taken om efficiëntie te garanderen.

Gantt_chart-resource

Gantt chart

De Gantt chart is de tool om de planning en voortgang van projecten visueel weer te geven. Krijg een volledig overzicht met alle taken, hun duur en de onderlinge afhankelijkheden. 

De kracht van Gantt charts:

  • Het efficiënt beheren van tijdslijnen
  • Het feilloos toewijzen van resources
  • Knelpunten direct kunnen identificeren

Optimaliseer elk bedrijfsproces.

Ontdek het volledige pakket van Ishtar365 en creëer de volledig future-proof werkomgeving die al jouw ambities waarmaakt.

Blijf op de hoogte.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste inzichten & updates rond future-proof werken zo in je mailbox.