Ishtar365 voor Finance

Stroomlijn de contracten, budgetten, facturatie en analyses binnen de Finance afdeling door de digitalisering van documenten en processen.

De perfecte Finance-structuur begint bij digitale optimalisatie.

Door documenten en processen te digitaliseren, transformeert de Finance afdeling de manier waarop contracten, budgetten, facturatie en analyses worden beheerd. Deze innovatieve aanpak zorgt voor een efficiëntere workflow, waardoor tijd en middelen beter benut kunnen worden. Het resultaat is een meer gestroomlijnde en effectieve financiële operatie, klaar om de uitdagingen van de moderne zakenwereld aan te gaan.

Optimaliseer elk aspect

Eén platform om jouw Finance departement te vereenvoudigen.

Facturen en contracten
Sla alle financiële documenten, zoals facturen, contracten, en belastingdocumenten, veilig op met relevante metadata voor gemakkelijke toegang en audits.

​Compliance en archivering
Zorg voor naleving van wettelijke bewaartermijnen en vereisten voor financiële documentatie.

Goedkeuringsprocessen
Automatiseer goedkeuringsworkflows voor uitgaven, facturen, en budgetwijzigingen.

Eenvoudige integratie

Wat Ishtar365 uniek maakt, is de naadloze integratie in de bestaande werkomgeving van Microsoft én de functionele compatibiliteit van de verschillende applicaties. Een document toegevoegd aan een taak in Ishtar.Tasks en gekoppeld aan een project in Ishtar.Projects, wordt automatisch opgeslagen in Ishtar.DMS. Dit zorgt voor een ongeëvenaarde efficiëntie en een foutloze documentenstroom. 

Optimaliseer elk bedrijfsproces.

Ontdek het volledige pakket van Ishtar365 en creëer de volledig future-proof werkomgeving die al jouw ambities waarmaakt.

Blijf op de hoogte.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste inzichten & updates rond future-proof werken zo in je mailbox.