Ishtar365 voor Human Resources

Vereenvoudig werving, onboarding, training, performance door bestanden en processen te digitaliseren.

De perfecte HR-keten begint bij digitale optimalisatie.

In de hedendaagse snel evoluerende bedrijfswereld is de efficiëntie en effectiviteit van HR-processen crucialer dan ooit.

Door technologie te integreren, kunnen bedrijven niet alleen hun operationele efficiëntie verbeteren. Ze slagen er zo ook in om een meer gestroomlijnde, toegankelijke en flexibele werkomgeving te creëren.

Dit zorgt voor een stevige basis waarop alle andere HR-activiteiten kunnen bouwen, van werving en selectie tot aan personeelsontwikkeling en -behoud.

Optimaliseer elke schakel

Eén platform om Human Resources te vereenvoudigen.

Opvolgen van en documenteren van evaluatiegesprekken:

Werknemers zijn aanwezig in Ishtar.CRM. Aan een werknemer wordt een event-taak toegekend. Tijdens de uitvoering van bijvoorbeeld het evaluatiegesprek wordt een template-document ingevuld en wordt deze met de juiste metadata weggeschreven naar Ishtar.DMS.

Bij een onboarding dienen meerdere taken en personen die een actie dienen uit te voeren in kaart te worden gebracht.

Tijdens het onboarding proces worden er taken toegewezen aan verschillende afdelingen binnen de organisatie zodat de nieuwe medewerker over alle benodigdheden beschikt en de nodige opleidingen gepland zijn. Deze taken worden opgeslagen in een template per functie. Er worden verschillende taken aangemaakt waarbij er verschillende personen verantwoordelijk zijn. Deze taken worden in een batch gestoken. Er is een nieuwe medewerker? Deze batch wordt hieraan gekoppeld en iedereen die een actie moet doen, krijgt hiervan een notificatie.

De sollicitanten worden in Ishtar.CRM bewaard met de juiste metadata.

Wanneer er een gesprek plaats vindt, dan zal hier een event-taak worden aan gekoppeld, waar de comments en opvolging van de kandidaten kan gevolgd worden. De CV en andere relevantie documenten komen in Ishtar.DMS met de juiste metadata.

Zowel tijdens de onboarding als erna worden medewerkers uitgenodigd om training al-dan-niet verplicht te volgen.

Door medewerkers skills toe te wijzen en dit ook te doen voor de trainingen die worden georganiseerd kan er automatisch bepaald worden wie voor welke training in aanmerking komt.
​De trainingen kunnen gevolgd worden door een assessment en de score kan bijgehouden worden. Op deze manier wordt in kaart gebracht wie welke competenties heeft binnen het bedrijf. Er kan een persoonlijk leertraject bepaald worden per individuele medewerker of per rol binnen het bedrijf. Als er competenties zijn die cruciaal zijn voor de werking van het bedrijf kan het management ervoor zorgen dat er voldoende medewerkers zijn die over deze competenties beschikken en dit in kaart brengen.

Hebt u nog geen ziekteattest of ander attest ontvangen?

Ken een taak toe aan desbetreffende persoon, deze laadt het op en het attest komt op de juiste plaats in DMS met de juiste metadata.

Krijg een notificatie als de taak is afgehandeld.

Eenvoudige integratie

Wat Ishtar365 uniek maakt, is de naadloze integratie in de bestaande werkomgeving van Microsoft én de functionele compatibiliteit van de verschillende applicaties. Een document toegevoegd aan een taak in Ishtar.Tasks en gekoppeld aan een project in Ishtar.Projects, wordt automatisch opgeslagen in Ishtar.DMS. Dit zorgt voor een ongeëvenaarde efficiëntie en een foutloze documentenstroom. 

Optimaliseer elk bedrijfsproces.

Ontdek het volledige pakket van Ishtar365 en creëer de volledig future-proof werkomgeving die al jou ambities waarmaakt.

Blijf op de hoogte.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste inzichten & updates rond future-proof werken zo in je mailbox.