Ishtar365 voor energie- & nutsbedrijven

Ontdek de duurzame synergie van digitale optimalisatie.

Mensgerichte technologie als duurzame energiebron.

In de sector van energie- en nutsbedrijven, die vitale diensten zoals elektriciteit, gas en water leveren, liggen aanzienlijke mogelijkheden om via digitale ondersteuning te schakelen naar de optimale dienstverlening en werking.

Een van de grootste uitdagingen is het infrastructuur- en assetbeheer, waarbij vaak verouderde systemen geüpdatet en onderhouden moeten worden. Dit vereist een nauwkeurige coördinatie van onderhouds-, uitbreidings-, en duurzaamheidsprojecten. Effectieve taakcoördinatie is cruciaal voor de vlotte uitvoering van operationele taken en onderhoudswerkzaamheden. Tegelijkertijd is het voldoen aan strikte milieu- en veiligheidsvoorschriften een continue zorg.

Gelukkig biedt een digitale werkomgeving die opgebouwd is rond een centrale cloudstructuur en perfect compatibele applicaties dus de kansen niet alleen de efficiëntie te verhogen, maar ook bij te dragen aan een betere klantenservice en -betrokkenheid. Dit leidt tot duurzame groei, interne tevredenheid en versterkte klantrelaties.

Geef synergie aan je werkomgeving

Project Management

Uitgebreide projectoverzichten

De juiste projectmanagement tool zorgt voor een duidelijk overzicht van alle projecten, deadlines en betrokken partijen, waar dankzij functionele integratie snel mee gecommuniceerd kan worden. Dit resulteert in een gestroomlijnd beheer van projecten, wat bijdraagt aan de succesvolle en tijdige afronding van onderhouds- en duurzaamheidsinitiatieven.

Task Management

Taakgerichte workflows

Met de integratie van een digitaal gestuurde, taakgerichte werkwijze verbeteren energie- en nutsbedrijven de organisatie en uitvoering van bijvoorbeeld operationele taken en onderhoudswerkzaamheden. Het resultaat is operationele efficiëntie en gestroomlijnde workflows.

Document Management

Future-proof cloudstructuur

Energie- en nutsbedrijven gebruiken een digitale tool voor het beheren van technische documenten, onderhoudsrapporten en assetinformatie. Deze tool biedt een gestructureerde opslag en snelle toegang tot cruciale informatie. Alsook ervaren bedrijven in de sector een verbetering in het beheer van hun infrastructuur en assets, wat leidt tot een reductie van operationele risico's.

Digitaal comfort

Tevreden stakeholders

Het creëren van een digitale werkomgeving van gebruiksvriendelijke en datagedreven tools zorgt voor minder handmatig werk of fouten van werknemers. Gevolg? De interne stakeholders zijn tevreden en de externe stakeholders kunnen rekenen op betrouwbare diensten.

Eenvoudige integratie

Wat Ishtar365 uniek maakt, is de naadloze integratie in de bestaande werkomgeving van Microsoft én de functionele compabiliteit van de verschillende applicaties. Een document toegevoegd aan een taak in Ishtar.Tasks en gekoppeld aan een project in Ishtar.Projects, wordt automatisch opgeslagen in Ishtar.DMS. Dit zorgt voor een ongeëvenaarde efficiëntie en een foutloze documentstroom. 

Optimaliseer elk bedrijfsproces.

Ontdek het volledige pakket van Ishtar365 en creëer de volledig future-proof werkomgeving die al jouw ambities waarmaakt.

Blijf op de hoogte.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste inzichten & updates rond future-proof werken zo in je mailbox.