Ishtar365 voor de gezondheids sector

Superieure patiëntenzorg, dankzij optimale digitale ondersteuning.

Jullie zorgen voor de patiënten, wij voor de rest.

De snelle digitale evoluties zorgen voor uitdagingen binnen de gezondheidssector, maar gelukkig ook voor veel fantastische opportuniteiten. Zo kunnen zorginstellingen dankzij de digitalisering van patiëntgegevens of procesdata hun dienstverlening en organisatie optimaliseren op een baanbrekende schaal.

Hoe optimaliseer je nu de werking van een zorginstelling? De gezondheidssector is immers sterk gebonden aan strikte regelgeving, het zorvuldig beheren en beveiligen van vertrouwelijke patiëntendossiers en de operationele efficiëntie van haar diensten. 

Alle bovenstaande zaken zijn te stroomlijnen met een digitaal geoptimaliseerde werkplek. Zo’n digitaal platform verbindt dankzij zijn compatibele bedrijfssoftware, project management tools, real-time communicatie en centrale datastructuur de zorgprofessionals over verschillende afdelingen heen. Dit bevordert de samenwerking en efficiëntie, wat essentieel is in een snel veranderende zorgomgeving.

Ontzorg werknemers en patiënten

Project Management

100% controle over projecten

Ook in de gezondheidssector is de naleving van doelstellingen en tijdsgebonden deadlines cruciaal. Verzekeren van een naadloze opvolging binnen projecten doe je door via een projectmanagement tool een allesomvattend overzicht te hebben van tijdsbesteding, budget, middelen en resultaten.

Task Management

Efficiëntere zorgverlening

Door Ishtar.Tasks te gebruiken, verbeteren zorginstellingen de organisatie en uitvoering van hun taken. Dit leidt tot een efficiëntere zorgverlening en verbeterde patiënttevredenheid. Met deze tool verbeteren instellingen de coördinatie en uitvoering van taken, wat resulteert in betere operationele efficiëntie en patiëntenzorg.

Document Management

Centrale cloudstructuur

Een geavanceerd document management systeem biedt een gestructureerde opslag en snelle toegang tot belangrijke projectgegevens, procesdata en vertrouwelijke documenten. Zodoende resulteert de implementatie van deze applicatie in een verhoogde kwaliteitsgarantie en snelheid van uitvoering.

Time management

Doelgerichte tijdsindeling

Ishtar.Shifts wordt specifiek gebruikt voor het beheren van diensten en permanenties binnen ziekenhuizen. Dit systeem biedt een flexibele en efficiënte manier om personeelsroosters te beheren, wat essentieel is voor continue zorgverlening. Door Ishtar.Shifts te gebruiken, optimaliseren ziekenhuizen hun dienstroosters, wat leidt tot een betere balans in werklast en verbeterde patiëntenzorg.

Eenvoudige integratie

Wat Ishtar365 uniek maakt, is de naadloze integratie in de bestaande werkomgeving van Microsoft én de functionele compabiliteit van de verschillende applicaties. Een document toegevoegd aan een taak in Ishtar.Tasks en gekoppeld aan een project in Ishtar.Projects, wordt automatisch opgeslagen in Ishtar.DMS. Dit zorgt voor een ongeëvenaarde efficiëntie en een foutloze documentstroom. 

Optimaliseer elk bedrijfsproces.

Ontdek het volledige pakket van Ishtar365 en creëer de volledig future-proof werkomgeving die al jouw ambities waarmaakt.

Blijf op de hoogte.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste inzichten & updates rond future-proof werken zo in je mailbox.