Event

Infosessie| Ishtar365 voor partners

Transformeer je werkplek met Ishtar365: De Digitale Hub bovenop Microsoft

Jouw digitale werkplek Ishtar365

Wij nodigen je uit voor een speciale infosessie gericht op jou als 1ste aanspreekpunt binnen de IT van jouw klanten, waar we de unieke mogelijkheden en voordelen van Ishtar365 zullen presenteren.

Ontdek hoe je met Ishtar365 de productiviteit, samenwerking en efficiëntie van jouw klanten naar een hoger niveau kunt tillen, terwijl je jouw eigen bedrijf laat groeien.

Waarom deelnemen?

  • Inzicht in Ishtar365: Krijg een uitgebreide uitleg over hoe Ishtar365 werkt bovenop Microsoft en SharePoint om een geïntegreerde digitale werkplaats te bieden die eenvoud, flexibiliteit en krachtige functionaliteiten combineert.
  • Waardevolle Partnerschappen: Leer hoe je door het aanbieden van Ishtar365 jouw zakelijke relaties kan versterken en nieuwe groeimogelijkheden voor jouw bedrijf kan creëren.
  • Marketing- en Verkoopstrategieën: Ontvang tips over hoe je Ishtar365 kan positioneren en verkopen aan jouw klanten inclusief beste praktijken en succesverhalen.
  • Netwerkmogelijkheden: Maak kennis met andere resellers en de Ishtar365-teams, deel ervaringen en bouw relaties op die jouw bedrijf vooruit kunnen helpen.
  • Q&A Sessie: Stel jouw vragen direct aan ons team en krijg onmiddellijk antwoord zodat je vol vertrowuen Ishtar365 aan jouw klanten kan aanbieden.

 

Ishtar365 biedt een unieke kans voor IT-Partners om zich te onderscheiden in de markt door een oplossing aan te bieden die de manier waarop organisaties met SharePoint en Microsoft werken, transformeert. Dit is jouw kans om voorop te lopen in de digitale transformatie en jouw klanten een oplossing te bieden die echt impact maakt.

Mis deze kans niet om deel uit te maken van de Ishtar365-familie en jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te stuwen. Reserveer nu jouw plek voor onze partner infosessie.

We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten en samen succes te bouwen!

Details

Miet Roelandt

Miet Roelandt

Co-Founder Miet Roelandt deelt in deze infosessie graag de cruciale technieken voor succesvol project management en de efficientie binnen een digitale werkplaats. Let vooral op de notie ‘succesvol’, want dat is waar bij vele ondernemingen het schoentje knelt. Miet’s jarenlange expertise in digitale transformatie en haar denkwijze als Co-Founder maakt van haar de ideale gesprekspartner voor iedere organisatie dat zijn toekomst in een snel veranderend landschap willen verzekeren.

Optimaliseer elk bedrijfsproces.

Ontdek het volledige pakket van Ishtar.365! en creëer de volledig future-proof werkomgeving die al uw ambities waarmaakt.

Blijf op de hoogte.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste inzichten & updates rond future-proof werken zo in je mailbox.