Migratie van Fileservers naar de Cloud.

Met Ishtar365 kun je eenvoudig en kosteneffectief je documentbeheer optimaliseren zonder afhankelijk te zijn van IT-developers of dure SharePoint-opleidingen. Ontdek zelf hoe Ishtar365 jouw organisatie kan helpen efficiënter te werken en kosten te besparen.
fileserver

Moeite met het vinden van bestanden op een Fileserver? Herken jij dit probleem?

Heb je ooit moeite gehad om een specifiek bestand op een fileserver te vinden, net zoals je in een boekenwinkel soms niet weet of je een bepaald boek onder ‘non-fictie’ of ‘geschiedenis’ moet zoeken? Dit probleem komt vaak voor in organisaties. Bestanden worden opgeslagen in mappen die voor de ene persoon logisch zijn, maar voor anderen niet. Dit leidt tot verschillende versies van hetzelfde document en onduidelijkheid over welke versie de meest actuele is.

Aanpak van de Fileserver migratie

Het migratieproces begint met een gedegen plan van aanpak. Stel jezelf de vraag waarom je de migratie wilt uitvoeren en wat je ermee wilt bereiken. 
Dit is een uitgelezen kans om eens een opkuis te houden in de vaak al langbestaande geschiedenis van documenten in de organisatie.

Een duidelijke doelstelling helpt bij het maken van weloverwogen beslissingen en het beoordelen van de resultaten achteraf.
Het bepalen van de libraries, metadata en rechtenstructuur zijn hierbij van belang.

Implementatie en adoptie

Tijdens de implementatiefase moet je bepalen welke data, applicaties en bestanden naar de Cloud verhuizen. Dit is het moment om nieuwe werkmethoden te introduceren en bestanden efficiënter op te slaan. Verdeel het migratieproces in overzichtelijke stappen en betrek medewerkers bij elke fase.

Test het eindresultaat eerst bij een klankbordgroep voordat je de veranderingen organisatiebreed doorvoert. 

fileserver naar cloud
Ishtar.DMS - dms cloudoplossing
"Met Ishtar365 verhoog je jouw autonomie en vermijd je hoge kosten aan SharePoint-developers en SharePoint opleidingen."

Met Ishtar365 kun je eenvoudig zelf libraries met metadata configureren en rechten toekennen, zonder afhankelijk te zijn van IT-developers. Dit platform is speciaal ontwikkeld om de kosten van ontwikkeling en support aan SharePoint te omzeilen. Een nieuwe bibliotheek of metadata toevoegen is in een handomdraai geregeld. Bovendien is er geen dure SharePoint-opleiding nodig om iedereen binnen je bedrijf met Ishtar365 te laten werken. Lees hieronder een van onze use-cases voor meer informatie. 

Voordelen van Ishtar365

Eenvoudige configuratie

Ishtar365 maakt het mogelijk om zonder diepgaande technische kennis libraries en metadata aan te passen en toe te voegen. Dit verhoogt de efficiëntie en autonomie binnen teams.

Kostenbesparing

Met Ishtar365 vermijd je de hoge kosten die vaak gepaard gaan met de ontwikkeling en support van SharePoint. Hierdoor kun je budget vrijmaken voor andere belangrijke projecten binnen je organisatie.

Gebruiksvriendelijk

De intuïtieve interface van Ishtar365 zorgt ervoor dat je snel aan de slag kunt zonder de noodzaak van uitgebreide trainingen. Dit betekent minder downtime en snellere adoptie door medewerkers.

cloud voordelen

Use-case: Succesvol implementeren van Ishtar365

Een van onze klanten, een middelgroot bedrijf in de dienstverlenende sector, stond voor de uitdaging om hun documentbeheer te stroomlijnen zonder hoge kosten te maken voor SharePoint-ontwikkeling en -ondersteuning. Door over te stappen op Ishtar365 konden ze eenvoudig hun documentbibliotheken met de juiste metadata configureren en toegangsrechten beheren. De medewerkers hadden geen uitgebreide training nodig, wat resulteerde in een snelle en soepele implementatie. 

Dankzij Ishtar365 heeft dit bedrijf nu een efficiënt en kosteneffectief documentbeheersysteem, wat leidde tot verbeterde interne processen en hogere productiviteit.

Conclusie

Met Ishtar365 kun je eenvoudig en kosteneffectief je documentbeheer optimaliseren zonder afhankelijk te zijn van IT-developers of dure SharePoint-opleidingen. Ontdek zelf hoe Ishtar365 jouw organisatie kan helpen efficiënter te werken en kosten te besparen. Neem contact met ons op voor meer informatie en lees onze uitgebreide use-cases voor inspiratie.

Blijf op de hoogte.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste inzichten & updates rond future-proof werken zo in je mailbox.