Ishtar365 voor overheidsdiensten

Burgervertrouwen win je met digitaal onfeilbare dienstverlening.

Ontzorg de burger via digitale efficiëntie

De toekomst van de openbare dienstverlening is er eentje van digitalisering en uitdagingen rond het omvangrijke beheer van administratie, de coördinatie van uiteenlopende projecten en het strikt naleven van overheidsvoorschriften. Kortom, allemaal elementen die betrekking hebben op het verstrekken van de optimale dienstverlening aan de burger.

Gelukkig bieden digitale innovaties een breed spectrum aan mogelijkheden om deze uitdagingen grondig aan te pakken. De berg aan beleidsstukken, onderwijsmateriaal en overheidsrapporten kan bijvoorbeeld veel efficiënt beheerd worden met de geavanceerde zoek- en opslagfuncties van een intelligent document management systeem. 

Net hetzelfde voor bedrijfssoftware die de nauwgezette coördinatie van projecten en programma’s faciliteren. Educatieve programma’s, overheidsprojecten en burgerinitiatieven die via een geautomatiseerde taakverdeling efficiënt hun doelen bereiken? Dat is de toekomst en essentieel voor een nauwkeurige opvolging van dagelijkse taken en activiteiten binnen de organisatie. Enkel zo kunnen overheidsdiensten het burgervertrouwen behouden en de optimale werking van de staat ook in de toekomst waarborgen.

Werk efficiënter dan ooit tevoren

Project Management

Gedetailleerde projectoverzichten

Een geïntegreerde en digitale project management tool biedt overheidsdiensten een compleet overzicht van alle lopende initiatieven, deadlines, budgetten en statusrapporten, terwijl er in real-time gecommuniceerd kan worden met de betrokken partijen. De implementatie van zo'n tool resulteert in een gestroomlijnd beheer van projecten en de succesvolle, tijdige afronding van initiatieven.

Task Management

Optimale dienstverlening

Door dagelijkse processen om te zetten in geautomatiseerde taakcoördinatie verbeteren overheidsdiensten de organisatie en uitvoering van hun werk aanzienlijk. Daarnaast leidt zo'n efficiëntere workflow tot productievere en tevreden werknemers.

Document Management

Snel en veilig documentbeheer

Cruciaal voor overheidsdiensten is de integratie van een document management systeem voor het efficiënt beheren van data over processen en overheidsdocumenten. Dankzij een gestructureerde cloudopslag en een extern portaal, hebben werknemers en burgers snel en veilig toegang tot de nodige documenten

Digitaal comfort

Behoud het burgervertrouwen

Het creëren van een digitale werkomgeving van gebruiksvriendelijke en datagedreven tools zorgt voor minder handmatig werk of fouten van werknemers. Gevolg? De interne stakeholders zijn tevreden en het vertrouwen van burgers groeit vanwege de effectieve dienstverlening en transparantie.

Eenvoudige integratie

Wat Ishtar365 uniek maakt, is de naadloze integratie in de bestaande werkomgeving van Microsoft én de functionele compatibiliteit van de verschillende applicaties. Een document toegevoegd aan een taak in Ishtar.Tasks en gekoppeld aan een project in Ishtar.Projects, wordt automatisch opgeslagen in Ishtar.DMS. Dit zorgt voor een ongeëvenaarde efficiëntie en een foutloze documentenstroom. 

Optimaliseer elk bedrijfsproces.

Ontdek het volledige pakket van Ishtar365 en creëer de volledig future-proof werkomgeving die al jouw ambities waarmaakt.

Blijf op de hoogte.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste inzichten & updates rond future-proof werken zo in je mailbox.