Ishtar365 voor vastgoed & bouw

Bouwen aan een slimmere toekomst doe je op de juiste digitale fundamenten.

Een digitaal bouwplan op maat doet wonderen.

In de vastgoed- en bouwsector, die zich kenmerkt door complexe projecten, uitgebreide documentatie en strakke deadlines, zijn er aanzienlijke uitdagingen die kunnen opgelost worden met een digitale omgeving op maat van de organisatie en industrie. Zo kunnen vastgoed- en bouwbedrijven overgaan tot het optimale beheer van documenten, contracten, bouwvoorschriften, projecten of communicatie met diverse stakeholders.

Een belangrijke uitdaging is dus het complexe documentbeheer, waarbij het essentieel is om bouwtekeningen, contracten en compliance-documenten ordelijk en toegankelijk te houden. Daarnaast speelt projectmanagement een cruciale rol in de coördinatie van bouwprojecten. Dit vereist nauwgezette aandacht voor meerdere stakeholders, strakke deadlines en budgetbeperkingen.

Tot slot is er de noodzaak van nauwkeurige taakcoördinatie, om de bouwtaken en -activiteiten effectief op te volgen. Dit, samen met de vereiste naleving van bouwvoorschriften en veiligheidsnormen, benadrukt het belang van heldere communicatie en samenwerking tussen aannemers, architecten, leveranciers en klanten. Deze factoren zijn essentieel voor het succes in deze dynamische sector.

Bouw je eigen succes

Project Management

100% controle over projecten

Een digitale projectmanagement tool is cruciaal in het optimaal beheren van bouwprojecten. De mogelijkheden om eenvoudig deadlines, budgetten en statusrapporten op te volgen en via real-time communicatie snel bij te sturen, zorgt voor een succesvolle en tijdige afronding van projecten binnen het budget.

Task Management

Optimale taakverdeling

Digitale automatisering van taken verbetert de coördinatie en uitvoering van bouwtaken. Deze verhoogde operationele efficiëntie en projectkwaliteit is een gevolg van workflows via taken gekoppeld worden aan projectdoelen en tijdsregistratie.

Document Management

Meteen het juiste document

De toekomst vraagt om een digitaal geavanceerd document management systeem om essentiële data en documenten cloud-gestructureerd en veilig te beheren. Het juiste systeem biedt intelligente zoekfuncties en versiebeheer, wat cruciaal is voor het snel terugvinden en bijwerken van bouwplannen en contracten. Enkel zo kunnen bedrijven evolueren naar een datagedreven, digitaal bedrijf dat klaar is voor de toekomst.

Digitaal comfort

Tevreden stakeholders

Het creëren van een digitale werkomgeving van gebruiksvriendelijke en datagedreven tools zorgt voor minder handmatig werk of fouten van werknemers. Gevolg? De interne stakeholders zijn tevreden en de externe stakeholders kunnen rekenen op betrouwbare diensten.

Eenvoudige integratie

Wat Ishtar365 uniek maakt, is de naadloze integratie in de bestaande werkomgeving van Microsoft én de functionele compabiliteit van de verschillende applicaties. Een document toegevoegd aan een taak in Ishtar.Tasks en gekoppeld aan een project in Ishtar.Projects, wordt automatisch opgeslagen in Ishtar.DMS. Dit zorgt voor een ongeëvenaarde efficiëntie en een foutloze documentstroom. 

Optimaliseer elk bedrijfsproces.

Ontdek het volledige pakket van Ishtar365 en creëer de volledig future-proof werkomgeving die al jouw ambities waarmaakt.

Blijf op de hoogte.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste inzichten & updates rond future-proof werken zo in je mailbox.