De echte prijs van SharePoint : Kosten, complexiteit en beperkingen

SharePoint schiet vaak tekort in het voldoen aan bedrijfsbehoeften door zijn generieke functionaliteiten en hoge kosten. Ishtar365 biedt jou een naadloze integratie en efficiëntie.
SharePoint

Ishtar365 versus SharePoint, in een notendop.

Een standaard SharePoint biedt een breed scala aan functionaliteiten die vaak te algemeen zijn voor specifieke bedrijfsbehoeften. Dit leidt tot beperkingen, complex gebruik en vooral hoge aanpassingskosten. Daartegen biedt Ishtar365 een gebruiksvriendelijk en kostenbesparend alternatief zonder de noodzaak voor uitgebreide aanpassingen. In deze blog krijg je in het kort een overzicht dat de uitdagingen van standaard SharePoint en de voordelen van Ishtar365 uitlicht.

Blijf je bij de standaard SharePoint?

1. Generieke functionaliteiten

Standaard SharePoint biedt veel functionaliteiten maar deze zijn vaak te algemeen en voldoen niet aan specifieke bedrijfsbehoeften. Bedrijven vinden zichzelf vaak beperkt door de complexe configuraties en mogelijkheden.

2. Complexiteit in gebruik

Zonder aanpassingen kan SharePoint complex en uitdagend zijn voor eindgebruikers, vooral als het gaat om het vinden van documenten of het beheren van projecten met alleen de basisgereedschappen.

3. Kosten van aanpassing

Hoewel SharePoint aanpasbaar is, kunnen de kosten en de tijd die nodig zijn om het aan te passen aan de specifieke behoeften van een bedrijf serieus oplopen. Dit omvat ontwikkelingsuren, testen en uitrol van aangepaste functies.

4. Integratie uitdagingen

Integreren met andere systemen kan complex en duur zijn met de standaard SharePoint, vooral als er specifieke interacties nodig zijn zoals die tussen Projectmanagement, Taskmanagement, Ressourceplanning, DMS, etc.

SharePoint

Voordelen van Ishtar365 zonder maatwerk

Ishtar_Resource mockup

1. Specifiek ontworpen functionaliteiten

Ishtar365 biedt een geïntegreerde oplossing met gereedschappen dat afgestemd zijn op de workflows en behoeften van bedrijven. Onder meer werken Ishtar.DMS, Ishtar.Projects, Ishtar.Tasks, Ishtar.Resource, Ishtar.Time naadloos met elkaar samen.

2. Gebruiksgemak

Omdat Ishtar365 speciaal ontworpen is voor integratie, vinden gebruikers het vaak gemakkelijker te navigeren en effectiever in gebruik. Dit zonder de noodzaak voor intensieve training of modificaties.

3. Kostenbesparing

Hoewel bedrijven soms opzien tegen een extra licentiekost voor Ishtar365, blijkt het op lange termijn kostenefficiënter te zijn door verminderde behoefte aan maatwerk en geen of zeer lage kosten voor support.

4. Betere integratie

Ishtar365 is ontworpen om te integreren binnen zijn eigen modules. Hierdoor wordt het makkelijker om jouw documenten te beheren en wordt het coördineren van taken en projecten kinderspel.

SharePoint pains

Tijdverlies en frustraties

De inefficiëntie van standaard SharePoint kan leiden tot frustratie onder werknemers die worstelen met inefficiënte processen en systemen die niet goed aansluiten bij hun dagelijkse werkzaamheden.

Verborgen kosten

De aanvankelijke lagere kosten van standaard SharePoint kunnen misleidend zijn omdat de latere aanpassingen en trainingen de kosten flink kunnen opdrijven.

task management

Besluit

Een standaard SharePoint kan vaak tekortschieten in het voldoen aan specifieke bedrijfsbehoeften door zijn generieke functionaliteiten, complexe gebruik zonder maatwerk en hoge aanpassingskosten. Ishtar365 daarentegen biedt een naadloze integratie en is specifiek ontworpen om te voldoen aan de unieke workflows van bedrijven wat resulteert in betere gebruikerservaringen en significante kostenbesparingen op termijn. Bedrijven die streven naar efficiëntie en kostenreductie zullen de voordelen en verminderde behoefte aan dure aanpassingen die Ishtar365 biedt zeker waarderen.

Door het integreren van Ishtar365, positioneer jij jouw organisatie als een leider in effectief en efficiënt bedrijfsbeheer. Ben jij klaar om de uitdagingen van vandaag en morgen aan te gaan?

Blijf op de hoogte.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste inzichten & updates rond future-proof werken zo in je mailbox.