Event

Infosessie met lunch| Jouw digitale werkplek Ishtar365

Transformeer je werkplek met Ishtar365: De Digitale Hub bovenop Microsoft

Jouw digitale werkplek Ishtar365

In de hedendaagse snel veranderende zakelijke omgeving is het essentieel om een werkplek te hebben die niet alleen productief is, maar ook flexibel en verbonden. Ishtar365 biedt precies dat, door een dynamische digitale werkplaats te creëren bovenop de vertrouwde omgeving van Microsoft.

Wij nodigen je uit om deel te nemen aan onze informatieve sessie waarin we de mogelijkheden van Ishtar365 uitlichten en demonstreren hoe het jouw organisatie kan transformeren.

Wat kan je verwachten?

  • Diepgaande Demonstratie: Zie hoe Ishtar365 integreert met Microsoft om een naadloze digitale werkplaats te bieden, compleet met documentmanagement, taaktoewijzing, en projectoverzicht, alles toegankelijk vanuit één centraal punt.
  • Expert Q&A: Stel jouw vragen en krijg onmiddellijke antwoorden van onze Ishtar365-specialisten.
  • Ervaringen uit de Praktijk: Hoor van gebruikers hoe Ishtar365 hun dagelijkse werkzaamheden en samenwerking heeft verbeterd.
  • Netwerken: Maak kennis met anderen die geïnteresseerd zijn in het optimaliseren van hun digitale werkplek.

Ishtar365 is jouw kans om jouw werkmethodes te revolutioneren, met verbeterde samenwerking, gestroomlijnde processen en een platform dat meegroeit met jouw organisatie. Het is ontworpen om naadloos aan te sluiten bij Microsoft-toepassingen, waardoor je een krachtige, geïntegreerde ervaring krijgt die de productiviteit verhoogt en de communicatie vereenvoudigt.

Grijp deze kans om voorop te lopen in digitale werkplekoplossingen. Reserveer nu je plek voor onze infosessie en begin de transformatie naar een efficiëntere en verbonden werkplek.

We hopen je snel te zien!

Details

Picture of Miet Roelandt

Miet Roelandt

Co-Founder Miet Roelandt deelt in deze infosessie graag de cruciale technieken voor succesvol project management en de efficientie binnen een digitale werkplaats. Let vooral op de notie ‘succesvol’, want dat is waar bij vele ondernemingen het schoentje knelt. Miet’s jarenlange expertise in digitale transformatie en haar denkwijze als Co-Founder maakt van haar de ideale gesprekspartner voor iedere organisatie dat zijn toekomst in een snel veranderend landschap willen verzekeren.

Optimaliseer elk bedrijfsproces.

Ontdek het volledige pakket van Ishtar.365! en creëer de volledig future-proof werkomgeving die al uw ambities waarmaakt.

Blijf op de hoogte.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste inzichten & updates rond future-proof werken zo in je mailbox.