Ishtar365 voor professionele dienstverlening

Koppel grenzeloze efficiëntie aan klantgerichtheid met Ishtar365

Klantloyaliteit begint met optimale dienstverlening.

Hoewel men onder professionele dienstverlening vele verschillende soorten werkvelden kan onderscheiden, kennen alle actoren uit deze sector min of meer dezelfde uitdagingen. Het monitoren van klantportfolio’s en de bijhorende projecten, het beheren van de berg aan documentatie die hierbij komt kijken en het tijdig afwerken van opdrachten op maat van de klant.

Centraal staat dus het project- en klantbeheer, waarbij het operationele efficiëntie en het managen van diverse projecten met uiteenlopende vereisten en deadlines essentieel is voor de klanttevredenheid. Digitale tools die compatibel samenwerken bieden de oplossing om de planning en taken zo nauwkeurig mogelijk op te volgen.

Vandaar dat een digitaal platform waar data gecentraliseerd, taken geautomatiseerd en communicatie in real-time verloopt, het recept is voor customer excellence en opportuniteiten biedt om steeds flexibel te zijn voor nieuwe klantbehoeften of marktevoluties.

Bedien klanten op hun wenken

Project Management

Projectcoördinatie

Een digitale werkplek wordt ingezet voor het beheren van klantprojecten. Dit zorgt voor een duidelijk overzicht van alle projecten, deadlines en betrokken partijen, wat bijdraagt aan een efficiënte projectuitvoering. Alsook ervaren bedrijven in de sector een verbetering in het beheer van klantprojecten, wat leidt tot efficiëntie en verhoogde klanttevredenheid.

Task Management

Efficiënte workflows

Dankzij de onderverdeling van projecten in taakgerichte doelstellingen, verbeteren professionele dienstverleners hun interne workflow. Door tijdsregistratie en resource management te koppelen aan deze taken, blijft elk project binnen de vooropgestelde scope. De automatisering van afhankelijke taken zorgt ook voor het waarborgen van een kwaliteitsvolle dienstverlening.

Document Management

Datagedreven bijsturen

Een geavanceerd document management systeem biedt een gestructureerde opslag en snelle toegang tot belangrijke projectgegevens, procesdata en vertrouwelijke documenten. Zodoende resulteert de implementatie van deze applicatie in een verhoogde kwaliteitsgarantie en snelheid van uitvoering.

Digitaal comfort

Tevreden stakeholders

Het creëren van een digitale werkomgeving van gebruiksvriendelijke en datagedreven tools zorgt voor minder handmatig werk of fouten van werknemers. Gevolg? De interne stakeholders zijn tevreden en de externe stakeholders kunnen rekenen op betrouwbare diensten.

Eenvoudige integratie

Wat Ishtar365 uniek maakt, is de naadloze integratie in de bestaande werkomgeving van Microsoft én de functionele compabiliteit van de verschillende applicaties. Een document toegevoegd aan een taak in Ishtar.Tasks en gekoppeld aan een project in Ishtar.Projects, wordt automatisch opgeslagen in Ishtar.DMS. Dit zorgt voor een ongeëvenaarde efficiëntie en een foutloze documentstroom. 

Optimaliseer elk bedrijfsproces.

Ontdek het volledige pakket van Ishtar365 en creëer de volledig future-proof werkomgeving die al jouw ambities waarmaakt.

Blijf op de hoogte.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste inzichten & updates rond future-proof werken zo in je mailbox.