Opvolgen van evaluatiegesprekken met Ishtar365.

Vereenvoudig jouw evaluatiegesprekken, training en performance door data, documenten en processen te digitaliseren.

Optimaliseer elke stap in het evaluatieproces

Ontdek het alvast in deze video:

Opvolgen van evaluatiegesprekken

Opvolgen en documenteren van evaluatiegesprekken kan heel tijdrovend zijn. Het is van groot belang dat deze gestructureerd verlopen, goed gedocumenteerd worden en nauwkeurig opgevolgd worden. Met Ishtar365 maken we dit hele proces gestroomlijnd en foutloos. 

Evaluatiegesprek

Voorbereiden van evaluatiegesprekken

Zodra er nieuwe evaluatiegesprekken moeten gevoerd worden zal de leidinggevende één of meerdere taken krijgen om de gesprekken voor te bereiden. De leidinggevende kan de eerder afgenomen gesprekken nakijken en perfect opvolgen d.m.v. metadata.  

Uitvoering van evaluatiegesprekken

Met vooropgestelde templates kan de leidinggevende een gestructureerd evaluatiegesprek houden met de gewenste aanvulling. De verslagen worden rechtstreeks opgeslagen met de relevante metadata in Ishtar.DMS.

Afsluiting

Na het evaluatiegesprek kan de leidinggevende nog extra notities of documenten toevoegen aan het gesprek. Als de werknemer bijvoorbeeld aangeeft extra trainingen te willen volgen, kan HR dat rechtstreeks opvolgen met behulp van de vooropgestelde taken.

Opvolging

Doordat alle informatie rechtstreeks per werknemer in Ishtar.CRM zal verschijnen, kan er gemakkelijk opgevolgd worden of de doelen bereikt zullen worden of dat er extra faciliteiten moeten worden voorzien.

Onboarding tasks

De perfecte HR-keten begint bij digitale optimalisatie.

In de hedendaagse snel evoluerende bedrijfswereld is de efficiëntie en effectiviteit
van HR-processen crucialer dan ooit.

Door technologie te integreren, kunnen bedrijven niet alleen hun operationele efficiëntie verbeteren. Ze slagen er zo ook in om een meer gestroomlijnde, toegankelijke en flexibele werkomgeving te creëren.

Dit zorgt voor een stevige basis waarop alle andere HR-activiteiten kunnen bouwen, van werving en selectie tot aan personeelsontwikkeling en -behoud.

Transparent_3D_IshtarLogo

Eenvoudige integratie

Wat Ishtar365 uniek maakt, is de naadloze integratie in de bestaande werkomgeving van Microsoft én de functionele compatibiliteit van de verschillende applicaties. Een document toegevoegd aan een taak in Ishtar.Tasks en gekoppeld aan een project in Ishtar.Projects, wordt automatisch opgeslagen in Ishtar.DMS. Dit zorgt voor een ongeëvenaarde efficiëntie en een foutloze documentenstroom. 

Optimaliseer elk bedrijfsproces.

Ontdek het volledige pakket van Ishtar365 en creëer de volledig future-proof werkomgeving die al jou ambities waarmaakt.

Blijf op de hoogte.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste inzichten & updates rond future-proof werken zo in je mailbox.

Schrijf je nu in!

Op 21 juni geven we een infosessie over de mogelijkheden van Ishtar365 voor HR-processen. 

Zien we jou daar?