Onboardings processen met Ishtar365

Vereenvoudig werving, onboarding, training, performance door bestanden en processen te digitaliseren.

Optimaliseer elke schakel in het onboardings proces

Ontdek het alvast in deze video:

Toewijzen van taken bij nieuwe werknemers.

Bij een onboarding worden verschillende taken aangemaakt waarvoor verschillende personen verantwoordelijk zijn. Deze taken worden in een batch gestoken en gekoppeld aan de nieuwe medewerker, iedereen waarvan een actie wordt verwacht krijgt hier een notificatie van.

Onboarding tasks

Voorbereiding van de werkplek

Bepaalde taken zorgen ervoor dat de werkplek klaar is voor de nieuwe medewerker, inclusief computer, telefoon, badge en andere technische benodigdheden. Andere taken laten IT dan weer weten dat ze toegang moeten verlenen tot voorafbepaalde en noodzakelijke systemen. 

HR-documentatie

HR-medewerkers krijgen de taak om alle relevante HR-documenten, zoals contracten, belastingformulieren en identiteitsverificatie te verzamelen en te verwerken voor de nieuwe werknemer.

Introductieprogramma

Het plannen van een introductiedag of -week waarin de nieuwe medewerker kennismaakt met het bedrijf, de bedrijfscultuur, en belangrijke collega’s wordt rechtstreeks in gang gezet. Iedereen waarvan een actie wordt verwacht zal hier een taak en notificatie van ontvangen.

Feedback en evaluatie

Automatisch check-ins plannen om feedback te geven en te ontvangen van de nieuwe medewerker, om ervoor te zorgen dat ze zich goed aanpassen en ontwikkelen.

onboarding employee

De perfecte HR-keten begint bij digitale optimalisatie.

In de hedendaagse snel evoluerende bedrijfswereld is de efficiëntie en effectiviteit
van HR-processen crucialer dan ooit.

Door technologie te integreren, kunnen bedrijven niet alleen hun operationele efficiëntie verbeteren. Ze slagen er zo ook in om een meer gestroomlijnde, toegankelijke en flexibele werkomgeving te creëren.

Dit zorgt voor een stevige basis waarop alle andere HR-activiteiten kunnen bouwen, van werving en selectie tot aan personeelsontwikkeling en -behoud.

Transparent_3D_IshtarLogo

Eenvoudige integratie

Wat Ishtar365 uniek maakt, is de naadloze integratie in de bestaande werkomgeving van Microsoft én de functionele compatibiliteit van de verschillende applicaties. Een document toegevoegd aan een taak in Ishtar.Tasks en gekoppeld aan een project in Ishtar.Projects, wordt automatisch opgeslagen in Ishtar.DMS. Dit zorgt voor een ongeëvenaarde efficiëntie en een foutloze documentenstroom. 

Optimaliseer elk bedrijfsproces.

Ontdek het volledige pakket van Ishtar365 en creëer de volledig future-proof werkomgeving die al jou ambities waarmaakt.

Blijf op de hoogte.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste inzichten & updates rond future-proof werken zo in je mailbox.

Schrijf je nu in!

Op 21 juni geven we een infosessie over de mogelijkheden van Ishtar365 voor HR-processen. 

Zien we jou daar?