De veelzijdigheid van Ishtar365 voor Human Resources

Ishtar365, met zijn geïntegreerde suite van applicaties zoals Ishtar.DMS, Ishtar.Projects en Ishtar.Tasks, biedt een veelzijdig platform dat breed inzetbaar is binnen Human Resources (HR) management. Verlies nooit meer tijd met het achterna hollen van nodige informatie of het manueel opvolgen van processen.

Ontdek de veelzijdigheid van Ishtar365

Bekijk het alvast in deze video:

Opvolgen van HR-processen met Ishtar365

Ishtar365 biedt uitgebreide HR-ondersteuning door het stroomlijnen van recruitment, medewerkersadministratie, prestatiebeheer, training, onboarding, verlofbeheer, en compliance monitoring. Het platform verbetert werknemerseffectiviteit en -tevredenheid met geïntegreerde project-, taak- en documentbeheertools. Dit faciliteert een efficiëntere organisatie, betere data-analyse en rapportage, waardoor HR-afdelingen in staat worden gesteld datagestuurde beslissingen te maken.

onboarding employee

Recruitment

Ishtar365 faciliteert het gehele recruitmentproces, van het plaatsen van vacatures tot het selecteren en onboarden van kandidaten. Door automatisering en integratie helpt het platform om efficiënt de beste talenten aan te trekken en te behouden.

Medewerkersadministratie

Ishtar.DMS kan worden gebruikt om een gedigitaliseerd en goed georganiseerd archief van medewerkersdocumenten te onderhouden, zoals arbeidsovereenkomsten, persoonlijke documenten, prestatiebeoordelingen en compliance gerelateerde documenten. Met behulp van metadata kunnen HR-medewerkers gemakkelijk specifieke documenten ophalen.

Prestatiebeheer

Ishtar.Tasks en Ishtar.Projects kunnen worden gebruikt voor het beheren en volgen van medewerkersprestaties. HR kan specifieke taken en projecten toewijzen aan werknemers en hun voortgang bijhouden. Deze tools ondersteunen ook periodieke beoordelingen door gestructureerde feedbackprocessen en doelstellingenbeheer te faciliteren.

Training en ontwikkeling

Ishtar365 kan worden ingezet om trainingsprogramma’s te plannen en te beheren. HR kan trainingstaken aanmaken, materialen in Ishtar.DMS opslaan en het voltooien van trainingen door werknemers volgen. Dit zorgt voor een efficiënte organisatie en administratie van professionele ontwikkelingsinitiatieven.

Onboarding tasks

Onboarding en integratie

Het platform ondersteunt het onboardingproces van nieuwe medewerkers door checklists, oriëntatiematerialen en essentiële bedrijfsdocumenten gemakkelijk toegankelijk te maken. Automatische workflows kunnen worden ingesteld om de voortgang van het onboardingproces te bewaken en te zorgen dat alle noodzakelijke stappen worden voltooid.

Verlof-en afwezigheidsbeheer

Ishtar365 kan worden gebruikt om verlofaanvragen te beheren, waarbij goedkeuringsworkflows en afwezigheidsregistraties worden geautomatiseerd. Dit helpt HR om efficiënt verlofrecords bij te houden en zorgt voor een duidelijk overzicht van personeelsbeschikbaarheid.

Compliance en regelgeving

Het systeem kan helpen bij het beheer van compliance-documentatie, het bijhouden van verplichte trainingen en certificeringen, en het verzekeren dat de organisatie voldoet aan relevante arbeidswetten en -regelgeving.

Rapportage en analyse

Met Ishtar365 kunnen HR-managers rapporten genereren over verschillende aspecten van HR, zoals recruitmentefficiëntie, personeelsverloop, prestatiebeoordelingen en trainingsresultaten. Deze rapporten helpen bij het maken van datagestuurde beslissingen om HR-strategieën te optimaliseren.

Human Resources

De perfecte HR-keten begint bij digitale optimalisatie.

In de hedendaagse snel evoluerende bedrijfswereld is de efficiëntie en effectiviteit
van het recruitmentproces crucialer dan ooit.

Door technologie te integreren, kunnen bedrijven niet alleen hun operationele efficiëntie verbeteren. Ze slagen er zo ook in om een meer gestroomlijnde, toegankelijke en flexibele werkomgeving te creëren.

Dit zorgt voor een stevige basis waarop alle andere HR-activiteiten kunnen bouwen, van werving en selectie tot aan personeelsontwikkeling en -behoud.

Transparent_3D_IshtarLogo

Eenvoudige integratie

Wat Ishtar365 uniek maakt, is de naadloze integratie in de bestaande werkomgeving van Microsoft én de functionele compatibiliteit van de verschillende applicaties. Een document toegevoegd aan een taak in Ishtar.Tasks en gekoppeld aan een project in Ishtar.Projects, wordt automatisch opgeslagen in Ishtar.DMS. Dit zorgt voor een ongeëvenaarde efficiëntie en een foutloze documentenstroom. 

Optimaliseer elk bedrijfsproces.

Ontdek het volledige pakket van Ishtar365 en creëer de volledig future-proof werkomgeving die al jou ambities waarmaakt.

Blijf op de hoogte.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste inzichten & updates rond future-proof werken zo in je mailbox.

Schrijf je nu in!

Op 21 juni geven we een infosessie over de mogelijkheden van Ishtar365 voor HR-processen. 

Zien we jou daar?