Ishtar365 in heel uw organisatie

Vereenvoudig de werking in heel uw organisatie door bestanden en processen te digitaliseren.

Hoe uw hele organisatie baat heeft bij digitale optimalisatie.

Ishtar.DMS centraliseert documentopslag met metadata-zoekfunctionaliteit en versiebeheer, terwijl Ishtar.Tasks administratieve processen automatiseert en taaktoewijzing en -opvolging stroomlijnt. Ishtar.Projects faciliteert project- en activiteitenplanning met resourceplanning, en de suite bevordert ook interne communicatie, samenwerking, compliance, archivering, en biedt uitgebreide rapportage- en analysefuncties voor operationele efficiëntie en voortdurende verbetering in heel uw organisatie.

Optimaliseer elke aspect

Eén platform om de werking in uw hele organisatie te vereenvoudigen.

Centrale opslag:
Creëer een gecentraliseerd systeem voor het opslaan van alle organisatorische documenten, inclusief personeelsdossiers, beleidsdocumenten, en operationele handleidingen, met uitgebreide zoekmogelijkheden op basis van metadata.

Versiebeheer:
Beheer documentversies om te zorgen dat medewerkers altijd toegang hebben tot de meest actuele informatie.

Automatisering van administratieve processen:
Automatiseer routinematige administratieve processen, zoals verlofaanvragen, onkostenrapporten, en aankooporders, met workflows voor goedkeuring en notificaties

.

Taaktoewijzing en -opvolging: 
Wijs taken toe aan teamleden en volg de voortgang om ervoor te zorgen dat taken efficiënt worden afgehandeld.

Beheer van interne projecten:
Plan en beheer interne projecten, zoals kantoorrenovaties, IT-upgrades, of de implementatie van nieuw bedrijfsbeleid, met duidelijke takenlijsten en deadlines.

Resourceplanning:
Monitor de toewijzing van middelen, zoals personeel en budgetten, om ervoor te zorgen dat projecten binnen de gestelde termijnen en budgetten worden voltooid.

Interne communicatie
Gebruik Ishtar365 als een platform voor interne communicatie, het delen van updates, en het verspreiden van belangrijke aankondigingen aan het personeel.

Samenwerkingsruimtes
Creëer digitale ruimtes voor teams of projectgroepen om samen te werken, documenten te delen en informatie uit te wisselen.

Naleving van regelgeving
Zorg ervoor dat de organisatie voldoet aan relevante wet- en regelgeving door het beheren en archiveren van documenten volgens wettelijke vereisten.

Audittrails
Houd een gedetailleerde geschiedenis bij van documentwijzigingen en -toegang voor auditing en compliance doeleinden.

Rapportage
Genereer rapporten over de voortgang van taken en projecten, financiële overzichten  en andere administratieve activiteiten om inzicht te krijgen in de operationele efficiëntie.

Analyse
Analyseer gegevens over administratieve processen om knelpunten te identificeren en gebieden voor verbetering te vinden.

Eenvoudige integratie

Wat Ishtar365 uniek maakt, is de naadloze integratie in de bestaande werkomgeving van Microsoft én de functionele compabiliteit van de verschillende applicaties. Een document toegevoegd aan een taak in Ishtar.Tasks en gekoppeld aan een project in Ishtar.Projects, wordt automatisch opgeslagen in Ishtar.DMS. Dit zorgt voor een ongeëvenaarde efficiëntie en een foutloze documentstroom en dat over alle departementen heen.

Optimaliseer elk bedrijfsproces.

Ontdek het volledige pakket van Ishtar365 en creëer de volledig future-proof werkomgeving die al uw ambities waarmaakt.

Blijf op de hoogte.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste inzichten & updates rond future-proof werken zo in je mailbox.