Opvolgen van recruitment met Ishtar365.

Vereenvoudig jouw sollicitatiegesprekken, opvolging en onboarding door bestanden en processen te digitaliseren.

Optimaliseer elke stap in het recruteringsproces

Ontdek het alvast in deze video:

Opvolgen van recruitment in Ishtar365

Ishtar365 optimaliseert het volledige recruitmentproces van voorbereiding en uitvoering tot de opvolging, door geïntegreerde project-, taak- en documentbeheertools naadloos te combineren. Het is van groot belang dat deze gestructureerd verlopen, goed gedocumenteerd worden en nauwkeurig opgevolgd worden. Met Ishtar365 maken we dit hele proces gestroomlijnd en foutloos. 

Recruitmentproces

Voorbereiden van sollicitatiegesprekken

Bij het werven van nieuwe medewerkers helpt Ishtar.CRM je effectief. Sollicitanten worden aan de vacature gekoppeld via metadata, wat een duidelijk overzicht biedt van alle kandidaten per vacature.

CV’s en andere documenten kunnen worden geüpload en gekoppeld in Ishtar.DMS waardoor alles netjes georganiseerd blijft.

Uitvoering van sollicitatiegesprekken

Met Ishtar.Tasks organiseer je moeiteloos elk interview, inclusief tijdstippen, interviewers en locaties, wat helpt bij het beheren van meerdere interviews en het bewaken van procesconsistentie.

Interviewers hebben tijdens gesprekken direct toegang tot belangrijke documenten in Ishtar.DMS, zoals CV’s en functieprofielen, wat de efficiëntie verhoogt.

Opvolging na sollicitatiegesprekken

Na het sollicitatiegesprek kunnen interviewers hun feedback en documenten toevoegen aan de taak, dit maakt de documenten direct beschikbaar voor alle besluitvormers.

Communicatie, zoals uitnodigingen voor vervolggesprekken of jobaanbiedingen en automatische herinneringen voor follow-ups worden gestroomlijnd door de onderlinge samenhang van alle Ishtar365 apps.

Integratie en automatisering

Door Ishtar365’s workflowmogelijkheden te benutten, kun je het recruitmentproces stroomlijnen en automatiseren, zoals het verplaatsen van kandidaten door verschillende fasen heen afhankelijk van hun status.

Analyseer bovendien recruitmentgegevens om inzichten te verkrijgen in zaken als de duur van het proces en de effectiviteit van wervingskanalen.

Onboarding tasks

De perfecte HR-keten begint bij digitale optimalisatie.

In de hedendaagse snel evoluerende bedrijfswereld is de efficiëntie en effectiviteit
van het recruitmentproces crucialer dan ooit.

Door technologie te integreren, kunnen bedrijven niet alleen hun operationele efficiëntie verbeteren. Ze slagen er zo ook in om een meer gestroomlijnde, toegankelijke en flexibele werkomgeving te creëren.

Dit zorgt voor een stevige basis waarop alle andere HR-activiteiten kunnen bouwen, van werving en selectie tot aan personeelsontwikkeling en -behoud.

Transparent_3D_IshtarLogo

Eenvoudige integratie

Wat Ishtar365 uniek maakt, is de naadloze integratie in de bestaande werkomgeving van Microsoft én de functionele compatibiliteit van de verschillende applicaties. Een document toegevoegd aan een taak in Ishtar.Tasks en gekoppeld aan een project in Ishtar.Projects, wordt automatisch opgeslagen in Ishtar.DMS. Dit zorgt voor een ongeëvenaarde efficiëntie en een foutloze documentenstroom. 

Optimaliseer elk bedrijfsproces.

Ontdek het volledige pakket van Ishtar365 en creëer de volledig future-proof werkomgeving die al jou ambities waarmaakt.

Blijf op de hoogte.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste inzichten & updates rond future-proof werken zo in je mailbox.

HR-infosessie 10 oktober

Schrijf je nu in!

Op 10 oktober geven we een infosessie over de mogelijkheden van Ishtar365 voor HR-processen.

Zien we jou daar?